Kontakt Seat24

Hei! Hvordan kan vi hjelpe deg?

På denne siden finner du svar på spørsmål vi bruker å få. Vil du kontakte oss via e-post? Velg en tittel og klikk siden på "Skriv til kundeservice". Fyll ut e-postskjemaet så kontakter vi deg så snart vi kan.

Du kan også kontakte oss via telefon: +47 219 361 92. Hverdager etter 13.00 og helligdager blir besvart av engelsktalende personale.

På "Mine bestillinger" kan du selv:

Ingen bestillingsbekreftelse? Sjekk spamfilteret ditt. De er uvanlig glupske akkurat nå og svelger gjerne posten din, uansett om du bruker Hotmail, Live, Gmail eller noen annen tjeneste. Du finner den også på siden "Mine bestillinger"

Vi får mange spørsmål om situasjonen i Kina og koronaviruset. Vi anbefaler at alle passasjerer først og fremst holder seg oppdatert på flyselskapenes nettsteder for å se om de tillater tilbakebetaling eller endringer. Som reisebyrå har vi retningslinjer for mange flyselskaper, men langt ifra alle.

Kontakt oss angående bestillingen, så gjør vi vårt ytterste for å hjelpe til. Vi kan ha lengre responstid på grunn av situasjonen, og vi vil derfor takke deg for tålmodigheten. Har du vært i Kina og skal reise videre? Ta kontakt med flyselskapet eller ambassaden for å bekrefte at du kan reise videre til ditt endelige reisemål.

Header
Subject
Body
Footer