Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Nyhetsbrev

Velkommen til Seat24 – Billige reiser over hele verden


Målet vårt er å tilby deg som kunde markedets laveste priser på reiser! Du bestiller reisen enkelt og trygt hos Seat24. Hos oss finner du et bredt utvalg av reiser, sammenlign 650 flyselskaper, 300 000 hoteller, ferieboliger i nærmere 80 land og leiebiler i alle størrelser og prisklasser.

Vi fyller 70 Boeing 737 hver dag

Seat24 er en del avMarco Polo Travel AS som eies av Etraveli Group AB, Nordens ledende e-handelsselskap innen reiser online og med virksomhet i 46 land og 5 verdensdeler. Med 12 millioner kunder og over 2 millioner solgte reiser fyller Etraveli 70 Boeing 737 hver dag. Konsernet har solid erfaring i bransjen og har drevet reisebyråvirksomhet siden 1989 som et av de første e-handelsselskapene innen reiser online i Norden.

Et trygt valg

Du handler trygt hos oss siden vi benytter høyeste tilgjengelige krypteringsstandard for en sikker data- og betalingshåndtering slik at ingen uvedkommende skal få tilgang til dine personopplysninger.

Etravelis bruttosalg de siste fem årene har økt fra 3 milliarder til 12,3 milliarder kroner per år, noe som tilsvarer en gjennomsnittlig årlig tilvekst på 23 prosent.

Seat24 er medlem i Virke. Våre ansatte er IATA-sertifiserte og har spisskompetanse innen reisebransjen.

VELG TRYGT og bestill med Seat24.

Ansvarlig for all markedsføring på denne siden er Marco Polo Travel AS.

Velkommen til å bestille din neste reise hos oss!

Header
Subject
Body
Footer