Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Billige flybilletter med EY - Etihad Airways


Det behøver ikke være dyrt å reise bekvemt.

Etihad logotype

Verdens ledende flyselskap

Allerede da Etihad Airwas startet sin virksomhet 2003 slo man fast målet – å skape ett av verdens beste flyselskap. At Etihad Airways er på god vei å lykkes synes ikke minist i at flyselskapet har blitt utsett til «The Worlds Leading Airline» fire år i rekkefølge (2009, 2010, 2011 og 2012).

Denne flybransjens «Oscar» innebærer at du som gjest om bord får oppleve inspirert service og flyr alltid i moderne nye fly da flyflåten i gjennomsnitt er 4 år.

30 kilo gratis bagasje

Det man setter mest pris på er kanskje det enkleste. Etihad Airways gjester kan ta med seg opp til 30 kg bagasje uten kostnad, noe som også gjelder barn (30 kg gjelder ikke flyreiser i samarbeide med Air Berlin).

Service ombord

  • Du kan velge blant tre varmretter.  
  • Bekvemme seter med justerbare nakke- og fotstøtte og store puter er viktige for din komfort under lange flyreiser.
  • Nyt av utvalgte viner og drinker (kostnadsfritt).
  • For beste komfort under flyreiser på natten får alle gjester en toalettveske.

Underholdning ombord

Du velger selv blant mer enn 650 timers underholdning som du ser på en av flybransjens største bildeskjermer (10,4” touch screen), montert i seteryggen framfor deg.

Velg blant nye Hollywood- eller Bollywoodfilmer, TV-program, musikk eller interaktive spill.

I setet finnes elektrisk uttak slik at du kan lade din laptop, mobiltelefon eller musikkspiller. Om bord finnes også mood lighting, det vil si tilpasset lys i kabinen som skaper en roligere og mer avkoblet omgivelse.

Barn ombord

Naturligvis finnes det også et stort tilbud av barnefilmer, TV-program og spill. La barna nyte av en spesiell barnemeny (kjøpes ved bestillingstilfellet) eller senest 48 timer innen avgang.

Faktarute

Etihad Airways er De forente arabiske emiratenes nasjonale flyselskap, med base i Abu Dhabi. I dag flyr man til flere enn 80 reisemål med 70 moderne fly.

Her finner du de billigste aktuelle flyprisene med EY - Etihad Airways. Vi har vært i markedet siden år 2000, og vi er i dag en av Nordens ledende onlinereisebyråer. Vi ønsker at kundene våre skal føle seg trygge når de bestiller en reise, og vi streber etter alltid å være ditt førstevalg når du velger reisebyrå. Bestill flybillettene med EY - Etihad Airways hos oss allerede i dag!

tilbud med

Header
Subject
Body
Footer