Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste mulige kundeopplevelsen av våre tjenester. Ved å gå videre aksepterer du bruk av informasjonskapsler.
pdf print

Villkår för leiebil


Vær oppmerksom på at du bestiller direkte fra rentalcars.com og ikke på Seat24.no.

Når vi leier ut en bil til deg, opererer vi som en reservasjonsagent i samarbeid med utleiefirmaet. Derfor må vi forholde oss til de leiebetingelsene som utleiefirmaene har i forhold til de lovene i det bestemte landet/staten, ved bilutleie gjennom oss. Individuelle restriksjoner kan også gjelde for utleien.

Disse vilkårene gjelder for alle reservasjoner du foretar over internett eller via telefon gjennom oss, så vær sikker på at du kjenner innholdet i leiebetingelsene. Både utleiefirmaets og våre egne leiebetingelser har noen ansvarsbegrensninger.

Når du gjør en booking på vår hjemmeside må du akseptere våre leiebetingelser. Hvis du ikke kan godkjenne alle betingelsene i leieavtalen må du ikke gjøre en booking med oss. Når du bekrefter ditt ønske om å foreta en reservasjon er det viktig at du har lest, forstått og akseptert de relevante betingelsene. Hvis du har spørsmål vedrørende leiebetingelsene eller noe annet kan kontakt oss på 800 12054.

Det er dessverre en mulighet under visse omstendigheter at utleieselskapet ikke har den biltypen du ønsker. Det vi kan gjøre under slike omstendigheter, er å sette bilen opp som et 'ønske'. Vi kan derfor ikke bekrefte om bilen er til rådighet, men vi skal gjøre vårt beste for å finne bilklassen til deg og vi vil informere deg innen 48 timer. Vi vil ikke ta betaling før vi har bekreftet at vi kan gi deg bilen eller en bil av lignende art.

Som oftest har vi nettopp den bilen du ønsker. Når du vil leie en bil via vår hjemmeside til en akseptert pris, vil vi bekrefte reservasjonen innen 48 timer etter at du foretok bestillingen på internett. Vi vil bekrefte og gi deg beskjed over e-post, og sende en bekretfelses av din bestilling når reservasjonen er akseptert. Du skal være oppmerksom at kontrakten ikke er gyldig før vi har bekreftet avtalen og beløpet er betalt. Hvis du har noen spørsmål står vi alltid til rådighet.

Vær oppmerksom på at i en leiekontrakt er det individet som foretar reservasjonen og all korrespondanse vil bli sendt til den personen. Dette gjelder selv om det er en tredjepart som betaler for billeien.

Viktig informasjon Bekreftelseskupongen skal vises frem når du henter bilen. rentalcars.com kan ikke holdes ansvarlig hvis leien blir avvist fra bilutsteder fordi man ikke kunne vise fram Bekreftelseskupongen.

rentalcars.com kan heller ikke holdes ansvarlig hvis det er ekstra omkostninger som billeier har underskrevet lokalt hos utleieselskapet (for eksempel, men ikke begrenset til; i form av forsikringspapirer som rentalcars.com ikke er har utstedt).

rentalcars.com vil ikke holdes ansvarlig for førere som kjører i beruset tilstand grunnet alkohol og/eller narkotiske stoffer, kjøring i terreng utenfor oppmerket vei, ferdsel i strid med å være hensynsfull, aktsom og varsom. Du, som kunde, vil akseptere fullt ansvar i forbindelse med slike anklager. Denne listen er ikke begrenset til disse eksempler.

Hva er inkludert i prisen?
Prisen inkluderer som oftest ubegrenset kilometer (Unntak forekommer, les leiebeingelsene under ditt søk). Skadeforsikring (CDW), ansvarsforsikring (Viktig: Se videre forklaring lenger ned), tyveriforsikring, lokal skatt, flyplassavgift og kausjonsforpliktelser hvor det er påbudt. Unntak kan forekomme og det er opp til deg som kunde å forikre at du leser de spesifikke betingelser for din leie.

Skadeforsikring (CDW)
Collision Damage Waiver (CDW), Skadeforsikring på norsk, reduserer billeierens kostnader ved en ulykke (hvor mye denne utgiften redusert er avhengig av kommer an på hvordan du har tegnet forsikringen din), med mindre kunden bevisst har forårsaket skaden: dvs. Har misbrukt alkohol og/eller andre rusmidler; eller har misbrukt firmaets tillit ved f.eks. å leie bilen videre selv. Forsikringen dekker skade på bilen eller deler av den. Som regel er frontrute, dekk, understell, erstatningslåser- og nøkler, samt berging og tauing av leiebilen er ikke dekket av forsikringen. Andre tilfeller kan gjelde, vennligst sjekk dette med utleieselskapet når leiebilen hentes.

Viktig
Husk å sjekke all informasjon angående forsikringen din i kontrakten utstedt av utleieselskapet ved avhenting av bilen. Det er ikke uvanlig at forsikringen kun dekker deg, og ikke andre familiemedlemmer eller venner som reiser sammen med deg og vil befinne seg i bilen. Ekstra forsikringer vil være tilgjengelig direkte fra utleieselskapet eller kan være inkludert i leieavtalen din om det er spesifisert på fakturaen. Vi (rentalcars.com) anbefaler at man leser nøye igjennom alle forsikringsavtaler og leiebetingelser og eventuelt tegner opp ekstra forsikringer med hensyn til barn, ektefeller og andre nære slektninger man skal reise sammen med.

Hva er ikke inkludert i prisen?
Drivstoff (Unntak forekommer, les betingelsene for din leie nøye angående drivstoffpolicy), personforsikring (med mindre det er spesifisert på rentalcars.coms Bekreftelseskupong), spesielt ønsket utstyr, egenandelsbeskyttelse (med mindre det er spesifisert på rentalcars.coms Bekreftelseskupong), utvidet åpningstid for avhentingslokalet, parkerings- og trafikkbøter, bom- og toll avgifter, ekstra sjåførgebyr og ekstra avgift ved ung sjåfør i de land dette gjelder. Alle gebyrer skal betales lokalt. Noen steder vil en valgfri forsikring bli tilbudt for å minske ansvarsandel til føreren. Hvis man skal kjøre bilen utenfor det landet man leier i kan en ekstraforsikring bli nødvendig. Tilleggsprodukter kan også bli belastet for skatter og avgifter.

Personforsikring (PAI)
Personal Accident Insurance (PAI), personforsikring på norsk, kan allerede være dekket av reiseforsikringen din (sjekk dette før du reiser). Hvis du kunne tenke deg en personforsikring kan det kjøpes lokalt når du henter bilen.

rentalcars.coms Egenandelsbeskyttelse
Ved henting av leiebilen kan du bli pålagt å betale et depositum som tilsvarer verdien av egenandelen på forsikringen. Denne summen kan bli trukket av utleieselskapet hvis det blir skade på bilen under leieperioden. Summen av egenandelen vises i vilkårene og leiebetingelsene under bestillingsprosessen.
rentalcars.com tilbyr en egenandelsbeskyttelse som, om det er kjøpt før opphenting, tilbyr tilbakebetaling for skaden (unntatt administrasjons- og immobiliseringsavgifter) som er betalt til leverandøren som følge av et krav på Skadeforsikringen mens du leier bilen.
For å få tilbakebetaling av egenandelen, må du i henhold til rentalcars.coms betingelser og vilkår, sende kopi av følgende dokumenter til vår kunderservice:

•En kopi av utleierens skaderapport(dette bør fullføres før leien avsluttes)
•En politirapport om tredjepart er involvert
•en kopi av tilstandsrapport som viser selve skaden du har blitt trukket for.
•Bevis på beløpet som har blitt trukket på ditt kreditkort
Om en tredjepart er involvert behøver rentalcars.com bekreftelse fra utleieselskapet på at saken er avklart hos dem, og at de har identifisert hvem som er ansvarlig for skaden.

Disse dokumentene må bli tilsendt vår kundeserviceavdeling innen 28 dager etter avsluttet leie.

rentalcars.coms egenandelsbeskyttelse refunderer ikke avgifter som ikke dekker utleieselskapets skadebetingelser
Den fullstendige opplysningen om hva som er dekket vil bli opplyst av utleieselskapet

Eksempel på unntak som skadeforsikringen ikke dekker er blant annet;

•Skade på vinduene, frontrute, glass, interiør, personlige eiendeler, hjul og/eller dekk, tak og understell.
•Der føreren er påvirket av narkotika og/eller alkohol
•Hvor sjåføren ikke har blitt navngitt på leieavtalen.
•Tauingutgifter eller skade forårsaket av at leiebilen ble tauet av en uautorisert tredjepart.
•Tiden bilen er på verksted
•Hvor bilen har blitt kjørt uaktsomt og uten oppmersomhet, inkludert å kjøre på utenfor asfalterte veier.
•Skade på personer i bilen
•Tyveri av bilen
•Administrasjons avgifter knyttet til skade
I overnevnte tilfeller, vil ikke egenandelen være beskyttet og du kan være ansvarlig for den fulle kostnaden av skaden og for egenandelen.
For ytterligere informasjon om dette produktet, vennligst ikke nøl med å kontakte et medlem av teamet vårt.

Depositum og drivstoff
De fleste utleieselskap krever depositum for å dekke drivstoff, egenandel og andre omkostninger i forbindelse med leien. Et gyldig kredittkort vil være et krav (sjekk med vårt Reservasjonsteam på tlf 800 12054 siden det kan være forekomme unntak). Kredittkortet skal være i førerens navn og depositumet vil bli refundert når bilen returneres i samme tilstand som utlevert. Vær oppmerksom på at hos enkelte utleieselskap er drivstoffpolicy at du, leieren, må betale for den første tanken drivstoff og så returnere leiebilen med tom tank. I disse tilfellene er det ingen refunderings prosedyre for ubrukt drivstoff som er igjen på tanken.

Gebyr for utvidet åpningstid for avhenting
Noen ganger ønsker man å hente bilen ved en flyplass utenfor arbeidstid. I dette tilfellet kan det tilkomme et ekstra gebyr for denne servicen som betales lokalt hos utleieselskapet. Vi vil gi beskjed om dette når vi mottar dine flydetaljer. I de tilfellene hvor flyet ditt skulle være forsinket, som gjør at bilen må hentes utenfor normal arbeidstid, må et ekstra gebyr betales på de stedene hvor overtidsbetaling gjelder for at du som kunde kan få utlevert bilen. rentalcars.com kan ikke holdes ansvarlig for de stedene hvor det ikke er mulig å hente bilen utenfor normal arbeidstid.

Aldersbegrensninger
De fleste steder er minimumsalder for å leie bil uten ekstra avgift 25 år og maksimum 65 år, dog det finnes unntak enkelte steder, men her gjelder lokale priser. Minimumsalder kan også være høyere for noen biltyper ved enkelte uteleiselskap. Maksimumsalderen kan variere. Alt dette kan du sjekke under bookingprosessen eller ved å ringe vårt reservasjonssteam.

Ekstra sjåfør
Ekstra sjåførgebyr kan gjelde for sjåfører i enkelte områder og betales lokalt (med mindre det er spesifisert i fakturaen). Alt dette kan du sjekke under bookingprosessen.

Leieperiode/prisberegning
Varigheten av leieperioden starter og slutter i henhold til hentingsdato og tid og avleveringsdato og tid som detaljert på Bekreftelseskupongen, prisen betalt er bekreftet ved booking og er leiedøgn er beregnet på 24-timers basis. Hvis du, som leier, ønsker å forlenge leieperioden etter henting av bilen, eller hvis du returnerer bilen senere enn booket hos rentalcars.com vil forlengelse alltid være med utleieselselskapet direkte, og vil pålegges av utleieselskapets egne priser som kan være høyere enn prisen betalt til oss på tidspunktet for bestilling. Rentalcars.com kan ikke refundere for ubrukte dager eller delvise dager hvis leiebilen leveres tilbake tidlig for alle leier.

Tidlig returnering/leie utvidelse
Varigheten av leieperioden starter og slutter i henhold til hentingsdato og tid og avleveringsdato og tid som detaljert på Bekreftelseskupongen, prisen betalt er bekreftet ved booking og er leiedøgn er beregnet på 24-timers basis. Hvis du, som leier, ønsker å forlenge leieperioden etter henting av bilen, eller hvis du returnerer bilen senere enn booket hos rentalcars.com vil forlengelse alltid være med utleieselselskapet direkte, og vil pålegges av utleieselskapets egne priser som kan være høyere enn prisen betalt til oss på tidspunktet for bestilling. Rentalcars.com kan ikke refundere for ubrukte dager eller delvise dager hvis leiebilen leveres tilbake tidlig for alle leier.

Enveisleie
Enveisleie skal bekreftes på forhånd og det kan tilkomme et ekstra gebyr som skal betales lokalt. Vi kan informere deg, som leier, om den omtrentlige kostnaden når vi tar imot din bestillingsforespørsel og har så mottatt bekreftelse fra våre lokale billeieleverandører angående enveisleie.

Barneseter og spesielle ønsker
Barneseter og takstativ (ikke mulig med alle biler) og annet ekstrautstyr er tilgjenglig de fleste steder selv om de ikke kan garanteres. I de fleste stater i USA er barneseter påbudt. Her er det normalt et gebyr som skal betales lokalt. Vær oppmerksom på at det ikke er sikkerhetsseler i baksetene på alle biler. Sjekk dette med reservasjonssteamet. Hvis du ønsker noe ekstra utstyr skal det nevnes i bestillingen.

Henting og levering
Ekstragebyr kan forekomme (av lokale leiebilutstedere) for utenom åpningstider for å hente leiebil etter kontoret er stengt. Dette kan inntre selv om det er pga. en flyforsinkelse eller liknende. De fleste steder kan man få levert og hentet bilen direkte til eller fra hotellet, men her kan det også forekomme ekstragebyrer. Man skal informere om hvilke tidspunkt man ønsker bilen og om adresse til hotellet den skal leveres/hentes fra når man foretar bestillingen. Leveringen gjelder ikke til og fra private adresser.

Ferdsel over grenser
Restriksjoner kan gjelde hvis man krysser landegrenser og/eller statsgrenser, dette må du informere om når du foretar din bestilling. Ekstra dokumentasjon kan være et krav, og lokal skatter kan være gjeldende for reising mellom visse land med leiebil. Restriksjoner kan gjelde i Australia og andre avsidesliggende steder, vennligst kontroller dette med reservasjonsteamet vårt.

Hvis du, som leier, ønsker å gjøre endringer på din bestilling
Forandringer i en bestilling etter bekreftelse / betaling, men innen leien har startet, kan utføres uten ekstra kortavgifter. Bestillinger som er fullt betalt ved bestilling og bekreftet, kan bli avbestilt gratis opp til 48 timer før leien skal påbegynnes. Depositum Reservasjoner: Hvis man avbestiller mer enn 48 timer før leiens starttid vil man bli belastet med en avgift tilsvarende depositumet.

Bookinger som avbestilles innenfor 48 timer til leiens starttid vil bli belastet med et gebyr tilsvarende 3 dagers leie eller depositumsbeløpet, det beløpet som er størst. Det gis ingen refundering eller tillegg i prisen for reservasjoner under 3 dager. Dersom leiebilen ikke kan hentes ut på grunn av manglende dokumentasjon eller unnlatelse av å fremvise et gyldig kredittkort i sjåførens navn, vil dette bli behandlet som en avbestilling som skjer innenfor 48 timer til henting, men kun om vi blir opplyst om dette før opphentingstiden. Hvis full betaling ikke er mottatt senest 48 timer før hentetiden, vil bookingen bli kansellert i henhold til gjeldende avbestillingsvilkår som beskrevet over. rentalcars.com kan dessverre ikke refundere for ubrukte leiedager eller delvise leiedøgn hvis bilen er returnert tidligere enn avtalt. Ønsker du å kansellere en bestilling så vær vennlig å ta kontakt med oss på 800 12054, og oppgi ditt navn sammen med ditt referansenummer.

Dokumentasjon
Du vil normalt motta bekreftelseskupongen innen 48 timer etter at du full betaling er utført hvis alle ankomsttider er opplyst, det vil si: flynummer, ankomsttidspunkt eller lokal adresse eller telefonnummer. rentalcars.com kan ikke holdes ansvarlig hvis kunden må betale et ekstragebyr lokalt for å ikke kunne vise fram riktig dokumentasjon ved henting av bilen. Husk å ta med gyldig førerkort og pass. Sjekk din leiebetingelser eller med reservasjonsteamet hvis det skulle være andre krav om dokumentasjon.

Førerkort
Fører, eller førere, skal kunne vise fram et gyldig førerkort som er minst 1 år gammelt (2 år på enkelte steder, sjekk dette med vårt reservasjonsteam). Førere som ikke kan vise fram et norsk førerkort skal kontakte oss på 800 12054 eller 800 44 73 3000. Reiser man utenfor Europa skal man kunne vise fram et internasjonalt førerkort. Alle førere av bilen skal alltid være i besittelse av sitt førerkort i tilfelle man skulle komme i kontakt med lokale autoriteter. Dokumenter er leierens ansvar; rentalcars.com er ikke skyldig refundering i tilfelle billeieren ikke kan vise fram gyldig førerkort og dokumenter.

Bilstørrelser og biltyper
Alle biler er forsikret for et godkjent maksimum antall passasjerer. rentalcars.com er ikke ansvarlig om leiebilen ikke passer alle passasjerer og bagasje leieren vil ha med seg i leiebilen. For å forsikre deg om at du finner den bilstørrelsen som passer deg og ditt behov, kan du se over rentalcars.coms hjemmeside. Her ser du hvilke biler vi har til rådighet med god veiledning for kapasitet.

rentalcars.com kan ikke garantere en spesiell bilmodell. Bilen som er vist på din faktura er kun en veiledning, og kan bli erstattet med en lignende bil eller en forbedret utgave.

Utlevering av bilen
Bilutleiefirmaet har rett til å nekte utlevering av leiebilen til kunder som ikke er kvalifisert eller i stand til å kjøre en leiebil eller som ikke er i besittelse av de nødvendige dokumentene nevnt. rentalcars.com kan ikke holdes ansvarlig for kundens videre reiseplaner, og det vil ikke bli utbetalt noen refunderinger, kompensasjoner eller andre utgifter du som leier må betale.

Klager
Hvis du som leier ikke er fornøyd med bilens standard ved henting, skal du straks rapportere dette til bilutleiefirmaet som leverte bilen. Det kan skape problemer for rentalcars.com å kunne stille spørsmål av bilens tilstand hvis dette ikke blir rapportert til utleiefirmaet så snart som mulig. Hvis du er utilfreds på noen måte eller har spørsmål, kan du kontakte vårt kundeserviceteam innen 3 måneder etter hjemkomsten.

Mekaniske problemer/uhell
I tilfelle mekaniske problemer eller at bilen har motor stopp må du STRAKS ringe bilutleiefirmaet som utstedte bilen lokalt. Utleiefirmaet skal gi godkjenning for reparasjon eller erstatning av bilen som har problemer. Hvis du, leieren, er involvert i en ulykke skal du kontakte bilutleiefirmaet og politiet. Blir du bedt om å fylle ut noe som helst dokumentasjon så behold alle kopier siden disse er nødvendige hvis du skal kreve forsikringserstatning.

rentalcars.com fungerer som et bilutleiefirma, og ikke en agent. Leieavtalen din med oss, rentalcars.com, er tilknyttet de betingelser for billeie i samsvar med billeieutsteders lover og regelverk i det landet og/eller staten bilen blir utstedt i. Du, som leier, vil dermed være underlagt både våre betingelser og de betingelser og lover som gjelder for leiebilutsteder. rentalcars.com fraskriver seg alt ansvaret i forbindelse med tap, skader, endringer, forsinkelser eller endringer som er forårsaket av borgerkrig, industriell aksjoner, inkludert flygelederstreik, terrorisme, natur- og atomkatastrofer, brann eller ekstreme værforhold, uunngåelige tekniske problemer med transport system, nedlegging eller køtrafikk på flyplasser eller havner, kansellering av rutefly og konkursrammede flyselskap.

Ferdsel i USA
I USA er det et krav å ha forsikring som dekker andre familiemedlemmer og venner som man reiser sammen med (ansvarsforsikring). Her er det krav om et minimumsbeløp, og dette minimumsbeløpet er ofte så lavt som $5000 (se under viktig).

Supplimenterende Ansvarsforsikring (SLI) og Ansvarsforsikring (EP)
I mange land er det et krav at bilforsikringen skal inneholde ubegrenset beskyttelse av familie og venner som er med i bilen. Men i USA er det annerledes, derfor inkluderer vi EP eller SLI i alle våre forsikringer. Disse dekker enhver skade på personer og eiendom (dekker ikke bilen som er utleid). Men forsikringen dekker kun dette ut fra en ulykke i den utleide bilen opp til et maksimumsbeløp på US$1 million.

Uforsikret (Under-insured) Motorisk Beskyttelse (UMP)
UMP er en forsikring som dekker all fysisk skade på billeieren og andre passasjerer opp til US$1 million. Dette gjelder hvis skaden er påført av en annen sjåfør uten forsikring (minimal forsikring), eller hvis personen flykter fra ulykkesstedet.

rentalcars.com har rett til å kansellere en bestilling på kort eller øyeblikkelig varsel i visse situasjoner som for eksempel insolvens av et lokalt bilutleiefirma. I alle tilfeller vil rentalcars.com forsøke å finne et alternativt kjøretøy, men i perioder med stor pågang kan det ikke være umulig. Når en kunde har en forhåndsbetalt bestilling og rentalcars.com kansellerer opptil 48 timer før avhenting, vil kunden motta full refusjon av sum allerede betalt. Hvis rentalcars.com kansellerer en forhåndsbetalt reservasjon innen 48 timer før avhenting, vil kunden motta full refusjon og dekning av andre påregnelige tap påført kunden som en konsekvens av at rentalcars.com bryter avtalen. Når en depositumsbooking kanselleres av rentalcars.com opptil 7 dager før avhenting, vil kunden motta refusjon av sum allerede betalt. Hvor rentalcars.com gir en depositumskunde beskjed om kansellering innen 7 dager før avhenting, vil rentalcars.com gi full refusjon av sum allerede betalt og dekke andre påregnelige tap påført kunden som en konsekvens av at rentalcars.com avbryter avtalen.

Kontraktvilkår med rentalcars.com
Uansett hvordan du, som leier, foretar din bestilling er det viktig at du forstår hvordan og når en kontrakt er formet. De tekniske kravene for å kunne forme en kontrakt er følgende: Når vi kommer med et tilbud over telefon eller på vår hjemmeside inviterer vi deg til å kjøpe vårt produkt og dra fordel av vårt tilbud, men du har ikke kjøpt noe før du har sagt ja til å reservere eller ved å trykke "BESTILL NÅ" på vår hjemmeside.

Du kjøper vårt produkt når du godtar tilbudet over telefon eller trykker "BESTILL NÅ" på vår hjemmeside. Når vi har mottatt full betaling fra deg og sendt fakturaen, vil rentalcars.com godkjenne din reservasjon. Når dette er gjort er det oppnådd en kontrakt mellom deg og rentalcars.com for å levere billeietjeneste i henhold til de betingelser nevnt.

rentalcars.com er ansvarlig for tap du blir pådratt hvis rentalcars.com bryter denne kontrakten, og tapene er av forutseende konsekvenser. Tap er forutseende hvis de kunne være forutsett av både deg og rentalcars.com på det tidspunktet da kontrakten ble inngått. rentalcars.com er ikke ansvarlig for indirekte tap hvis dette hender som en konsekvens av skaden på et senere tidspunkt, som ikke var forutsett av verken deg eller rentalcars.com. (f. eks. tap av profitt eller mulighet til profitt, tap av "goodwill", skader eller andre omkostninger).

rentalcars.com står ikke direkte til ansvar for de lokale leiebilutstedernes oppførsel i forbindelse mangel på levering eller forsinkelse av levering i forbindelse med det som er spesifisert i fakturaen, reservasjonen, billeiebetingelser. Om de skulle være forsinket, hindret eller utsatt for naturkatastrofe i å levere en leiebil som enten feiler i å kunne levere en service eller forsinkelse i den servicen som står i henhold til denne reservasjonen, fakturaen og leiebetingelsene. Hvis man skulle bli hindret eller forsinket av force majeure (som betyr på grunn av påvirkninger utenfor deres naturlige kontroll) kan ikke rentalcars.com holdes ansvarlig. Skulle "force majeure" kontinuere over 14 sammenhengende dager vil rentalcars.com vurdere å kansellere denne bestillingen, reservasjonen eller leien ved å gi 14 dagers varsel til deg, leieren, sin adresse oppgitt under bestillingen.

Du, som leier, må forsikre deg selv og rentalcars.com mot alle tap, uønskede kostnader (inkludert advokatkostnader) og skader som påføres rentalcars.com som et direkte resultat av at du, leieren, bryter eller kommer i strid med våre betingelser.

Denne generelle informasjonen og leiebetingelsene på denne hjemmesiden er gyldig fra og med september 2006.


Header
Subject
Body
Footer