Beste flypriser med Air France

Air France

Air France

Regnet i omsetning er AIR FRANCE KLM verdens største flyselskap. AIR FRANCE KLM er det største europeiske flyselskapet som flyr til Asia (53 fly per uke til Kina), Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika.

Som passasjer har du nå større frihet til å velge et fly som passer: Reis ut med AIR FRANCE og hjem igjen med KLM eller omvendt! Air France og KLM flyr til 248 destinasjoner. Til sammen utgjør Paris-Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol Europas i særklasse største knutepunkt for flytrafikk, og AIR FRANCE og KLM kan tilby 1310 daglige fly.

Air France

Air France tilbyr 3 daglige forbindelser fra Norge (Oslo, Gardermoen) til Paris-Charles de Gaulle.

Nettverksnyheter: Madras og Seattle er to nye destinasjoner. Flyselskapet øker antallet fly til en rekke destinasjoner: New York, Santiago, Buenos Aires, Sao Paulo, Johannesburg, Bangalore, Shanghai, Hongkong, Rabat, Tunis, Edinburgh.

Paris-Charles de Gaulle er en ultramoderne flyplass som i løpet av kort til vil være klar til å ta imot Air Frances nye Airbus A380. Minste transfertid er 45 minutter.

Moderne, rene fly med utmerket service ombord. Mat og drikke inngår alltid. Underholdning og kommunikasjon i verdensklasse med våre interaktive "inflight entertainment"-systemer. På økonomiklasse i samtlige Air France Boeing 777, Airbus A330 og Airbus A340 tilbyr vi interaktiv underholdning og spill. Air France har doblet antallet filmer og språk man kan velge mellom i video-on-demand-systemet som finnes på langdistanseruter. Med totalt 22 000 skjermer er Air France det europeiske flyselskapet med størst tilbud i alle kabiner/klasser.

Air France blir i 2007 det første flyselskapet som tilbyr sine reisende sms-bruk via egen mobiltelefon om bord under flyvning i en Airbus A318.

Flying Blue

Flying Blue er navnet på AIR FRANCE og KLMs felles bonusprogram. Med poengene dine kan du kjøpe flybilletter hos AIR FRANCE og KLM, men også hos de andre medlemmene i SkyTeam-alliansen: Aeromexico, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Korean Air, Aeroflot og Northwest Airlines.

Bon Voyage!

Header
Subject
Body
Footer