Beste flypriser med Finnair

Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Finnair

Finnair

Finnair ble grunnlagt i 1923 og er Nordens eldste flyselskap. Selskapet har trafikkert strekningen Stockholm-Helsingfors siden 1924. Flyselskapet har de siste årene hatt en svært fremgangsrik satsing på Asia og kan i dag tilby opp til 200 fly per uke til ti destinasjoner i Asia. Dette gjør Finnair til Europas tredje største flyselskap til Asia.

Finnair tilbyr 19 daglige fly fra Stockholm, Gøteborg og København til Helsingfors. Dette innebærer foruten hyppige turer til den finske hovedstaden også utmerkede forbindelser videre til Finnairs destinasjoner i Asia: Beijing, Shanghai, Kanton, Hongkong, Bangkok, Tokyo, Osaka, Nagoya og Delhi.

I juni 2007 ble det åpnet en ny rute til Mumbai som kommer til å bli trafikkert 5 ganger i uken. I tillegg trafikkeres New York og Boston hyppig.

For reisende er det trygt og bekvemt å reise med Finnair. Dels begynner Asia-reisen i riktig retning, noe som innebærer kortere reisetid, dels snakker samtlige i personalet på flyplasser og om bord på Finnairs fly svensk.

Finnair Plus

Finnairs lojalitetsprogram Finnair Plus innebærer at hyppige reisende kan samle poeng for hver Finnair-reise som så kan benyttes til for eksempel reiser og andre servicefordeler.

Samarbeid gir styrke

Finnair er ett av ti internasjonale flyselskaper som til sammen utgjør flyselskapsalliansen oneworld. Samarbeid gir styrke. Takket være alliansen kan oneworld tilby en omfattende service av høy klasse samt forbindelser til så godt som alle verdenshjørner.

På flere flyplasser trafikkerer oneworld-selskapene fra samme terminal og overgangen til tilslutningsfly skjer på en enkel måte. Tidtabellene har blitt samordnet for å sikre at reisen går smidig. Foruten Finnair inngår American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Iberia, Japan Airlines, Lan, Qantas og Royal Jordanian i alliansen.

Finnairs miljøarbeid

Det er en viktig del av hele Finnairs virksomhet aktivt å ta ansvar for miljø og klima. Selskapet har bl.a. de siste åtte årene investert i nye fly av typen Embraer og Airbus som er lavenergiforbrukende og slipper ut mindre karbondioksid.

Reisende kan også gjøre et aktivt miljøvalg på reiser til Asia gjennom å velge Finnair, som tilbyr den mest direkte og raskeste forbindelsen via Helsingfors.

Header
Subject
Body
Footer