Beste flypriser med KLM

KLM

KLM

Regnet i omsetning er KLM AIR FRANCE verdens største flyselskap. KLM AIR FRANCE er det største europeiske flyselskapet som flyr til Asia (53 fly per uke til Kina), Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika.

Som passasjer har du nå større frihet til å velge et fly til en av selskapets 248 destinasjoner som passer deg: Reis ut med KLM og hjem igjen med AIR FRANCE eller omvendt! Fra Paris-Charles de Gaulle og Amsterdam-Schiphol, Europas i særklasse største knutepunkt for flytrafikk, tilbyr AIR FRANCE og KLM til sammen 1310 daglige fly.

Amsterdam-Schiphol ble nylig valgt til Europas beste flyplass av det britiske reisemagasinet "Business Traveller". Minste transfertid er 50 minutter.

KLM

KLM kan tilby 15 daglige forbindelser fra det norske markedet (Oslo Gardermoen/Bergen Flesland/Stavanger Sola og Trondheim Værnes) til Amsterdam-Schiphol. KLM har økt antall fly til Chengdu (Kina), Shanghai, Quito, Barcelona og noen flere steder.

Flyselskapet har en moderne flyflåte med utmerket service om bord. Mat og drikke inngår alltid. Førsteklasses "inflight entertainment"-system. KLMs Boeing 777 samt Airbus A330 tilbyr individuelle videoskjermer, til glede for familier som reiser med barn.

Flying blue

Flying Blue er navnet på KLM og Air FRANCEs felles bonusprogram. Du kan bruke poengene til nye flybilletter hos AIR FRANCE og KLM, men også hos de andre medlemmene i SkyTeam-alliansen: Aeromexico, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Korean Air, Aeroflot og Northwest Airlines.

Velkommen om bord!

Header
Subject
Body
Footer