Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Qatar Airways

Qatar Airways

Fly med verdens beste flyselskap - til uslåelige priser

Nyt en 5-stjerners reise ombord på prisbelønte Qatar Airways. Flyselskapet har i 2015 blitt kåret til Verdens Beste Flyselskap av millioner av flypassasjerer fra hele verden (Skytrax) samt blitt kåret til verdens mest pålitelige flyselskap av reisesiden Wanderbat. Wanderbat har foretatt kåringen basert på blant annet punktlighet, bagasjeregler og alderen på flyflåten.  

Alt er inkludert med Qatar Airways
Qatar Airways 5 stjerners service kjennetegnes av høy komfort og et bredt utvalg av underholdning, mat og drikke ombord. Dette er alltid inkludert med Qatar Airways:

  • mat og drikke i alle kabinklasser;
  • et prisbelønt underholdningssystem med opp til 2000 valgmuligheter innen film, musikk og spill; 
  • individuelle TV-skjermer til hvert sete;
  • 30/40 kg innsjekket bagasje (Economy/Business Class);
  • online check-in og valg av sitteplass.

Den romslige og eksklusive Boeing B787 Dreamliner tar deg daglig fra Oslo, via Doha i Qatar, og videre til over 150 destinasjoner i hele verden. Etter en behagelig flytur på litt over seks timer får passasjerer en etterlengtet benstrekk på toppmoderne Hamad International Airport, Qatar Airways hub i Doha. Flyplassen har et rikt shoppingtilbud med et av verdens største tax free-områder, et variert tilbud av restauranter og kafeer, eksklusive lounger, gratis WiFi og ikke minst helt unike aktiviteter som spa og squash. 

Prisbelønt Business Class
Ombord på Qatar Airways Boeing B787 Dreamliner Business Class har alle passasjerer sete ved midtgang og bekvemme seter som har blitt kåret til verdens beste Business Class Seat. De romslige setene kan slåes ut til en seng på 2 meter. Passasjerene kan velge sine måltider fra en variert à la carte-meny og bestemme selv når de ønsker å få maten servert.  

Velkommen ombord!

Header
Subject
Body
Footer