Billige flybilletter til Kuala Lumpur

München – en flott storby med nærhet til Alpene

Munich

Tysklands tredje største by er kanskje mest kjent for sin Oktoberfest, verdens største ølfestival som holdes hver høst. Hit kommer mennesker fra hele verden for å nyte godt øl og feste i noen intense dager. München er Bayerns hovedsted og ligger i Sør-Tyskland. Nærheten til alpene gjør at det er enkelt å ta en svipptur herfra for å nyte alpenes fantastiske natur, vandre i fjellet eller stå på ski.

München er en velstående og rik by, da den er sete for noen av den tyske industriens nøkkelaktører. Dette gjenspeiles i byen, som føles veldig velorganisert, ren og fin, i motsetning til landets hovedstad Berlin. I München finner du blant annet elektrogiganten Siemens og bilprodusenten BMW.

München er en by som syder av liv. Her finner du et friskt fornøyelses- og klubbliv, og det finnes flere ølhaller og ”biergartens” enn du kan telle. I München finner du også noen av Tysklands fremste kunstmuseer, som de tre Pinakoteken og Haus der Kunst. Her er også lidenskapen for fotballen sterk, og innbyggerne elsker sitt lag Bayern München.

Føler du for å kople av en stund og får litt ro og fred, så anbefaler vi en av Europas største byparker, Den engelske parken
Header
Subject
Body
Footer