Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Aten

Aten er en by som alle bør besøke i hvert fall én gang i livet. Byen kan tilby en sjelden variasjonsrikdom med en blanding av nytt og gammelt. Som i mange av de større Middelhavs-byene er det mange mennesker underveis i Aten i turistsesongen. Men et rikt utvalg av fornøyelser og restauranter veier opp for og minimerer kødannelsen.

Kultur i kvadrat

Om du besøker Aten, bør du benytte sjansen til å se noen av vår tids mest kjente historiske bygninger og monumenter. I Aten ble mye av det som i dag er vestlig kultur og retorikk, formet. Akropolis, Zeus og Hefaistos tempel er noen av de fantastiske monumentene over antikk arkitektur du kan oppleve under et besøk i Aten. I tillegg har Aten et stort utvalg av museer som forteller om og samler det kulturelle mangfoldet i landet og byen.

Solfylte strender

All respekt for kultur - men mange som reiser til solen, vil ligge på stranden, bade, spise godt og danse ut i de små timer. Selv her er Aten til å stole på. For det første finnes det et stort antall strender rundt Aten, for det andre kan du med båt eller buss ta deg ut til øyer og nærliggende byers strender for en dag. Ved noen av strendene i Aten kreves det en mindre avgift for å komme inn.

En levende natt i Aten

Den greske matkulturen er velkjent for mange, og sjelden blir man så hyggelig overrasket som når man er i Aten. Med et stort utvalg av restauranter har du mulighet til å smake deg helt usjenert gjennom det greske kjøkken. Når du så vil fortsette inn i natten, finner du en rekke nattlige fornøyelser, fra kinoer til nattklubber - men vokt deg for å ta bilen inn i Aten; bilkøene er blant de verste i Europa.

  1. Amsterdam
  1. Athen (Hellas)
  1. Bangkok
Header
Subject
Body
Footer