Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Bangkok

Thailand og fremfor alt Bangkok er et populært reisemål for mange svensker. En del velger å reise til Bangkok for så å reise videre rundt i landet derfra, mens andre velger å oppleve intense og hektiske Bangkok.

Om du er en av dem som planlegger å bli i Bangkok, vil du finne en verden av muligheter. Sentralt i Bangkok forenes den moderne storbyen med markedsplasser, luksushoteller med bohemske vandrerhjem og forretningsmenn med ryggsekkturister. Resultatet er at Bangkok er et eksotisk sted med store muligheter.

Jungelekspedisjon som dagstur

Ikke langt utenfor byen møter du landsbygd og jungel. Der kan du få guidede turer eller gå alene. Du kan også reise ut til havet, der du finner dykkemuligheter i verdensklasse, med klart vann og rikt dyreliv. De fleste stedene kan du leie utstyr og båt. Men følger du en guide, er du sikker på å få en bra dykketur og komme trygt hjem.

Shopping i Bangkok

Hvis du reiser til Bangkok, bør du passe på å kjøpe skreddersydde klær, f.eks. dresser, skjorter, drakter og bluser. Til priser som er lavere enn for en butikkdress i Sverige, får du i Bangkok en dress helt etter mål og med en kvalitet som holder livet ut. Skredderne vet at turistene kjøper i ferien, noe som gjør at leveringstiden er 1-2 uker.

Header
Subject
Body
Footer