Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Beograd

Det er ikke mange år siden Beograd var en virkelig perle blant reisemål. Men tidene forandret seg, og Beograd ble en krigsby. Beograd var en gang hovedstaden i Jugoslavia, men er nå hovedstaden i det selvstendige Serbia. Etter krigen er byen gjenoppbygd til en europeisk storby med god standard på hoteller og kommunikasjonsforbindelser.

En by ved Donau

Elven Donau, som skjærer seg gjennom byen, gir Beograd karakter og besøkende mulighet til å se byen fra nye perspektiver fra ferjene som trafikkerer elven. Beograd har en historie som strekker seg mer en 7 000 år tilbake i tid, og det gjør byen til en av Europas eldste. Museene i Beograd kan derfor tilby en bredde som er sjelden og imponerende.

Mat og fornøyelser i Beograd

Kulturen står høyt i kurs i Beograd, som utgjør det kulturelle navet i Serbia-Montenegro, og byen er full av teatre og konserthus. Du finner også et godt utvalg av restauranter i Beograd, med så vel nasjonale som internasjonale spesialiteter. I de bohemske kvarterene Skadarlija i Beograd finner du et restaurantsenter. Der tilbys i hovedsak serbiske retter, og flertallet av restaurantene har tradisjon for levende musikk.

Serbia har legalisert gambling, og under et besøk i Beograd kan man få lyst til å besøke et av byens kasinoer. Disse utgjør en del av det aktive nattelivet.

Header
Subject
Body
Footer