Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Barcelona

Sprudlende Barcelona er en av Spanias største byer, og hovedstad i det området som kalles Katalonia. Byen fikk et slags gjennombrudd som turistmål da den avholdt De olympiske leker i 1992, og er nå en av Europas mest besøkte.

Kultur og severdigheter

Barcelona er full av imponerende og vakker arkitektur, og flertallet av bygningene er tegnet av den berømte Antoni Gaudí. Den kanskje mest kjente er den ufullendte katedralen La Sagrada Família, som med sine mange spir har blitt et slags kjennetegn for byen. Barcelona kan også by på rike kunstsamlinger ved en rekke museer, med verker av f.eks. Pablo Picasso. Byen er dessuten et eldorado for den shoppinginteresserte og har et uendelig rikt utvalg av restauranter og kafeer. Det ville nattelivet har også fått mye oppmerksomhet; det er her du finner de største, kuleste og mest trendy nattklubbene.

Sesonger

Barcelona bør helst besøkes på høsten eller våren - da er temperaturen mest behagelig. Sommeren kan være svært varm, men dette er også den beste tiden for å sole seg og bade. Barcelona er nemlig en av de få europeiske byene som har strender bare noen minutter fra sentrum, og langs kysten, både nord og sør for byen, ligger badestedene på rekke og rad.

Reiser til Barcelona

Bestill reisen til Barcelona med Seat24. Vi tilbyr flybilletter, hotell og leiebiler til meget svært gode priser.

  1. Bangkok
  1. Barcelona
  1. Beograd
Header
Subject
Body
Footer