Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Johannesburg

Johannesburg er en av Afrikas største og mest moderne byer. En by med alle de muligheter som globale storbyer kan tilby av fornøyelser, shopping og behagelig ferie. Det som gjør Johannesburg så unik, er at byen ligger midt i Sør-Afrikas hjerte.

Safari med utgangspunkt i Johannesburg

Sør-Afrika er for det meste et ganske tørt land med savanner som sprer seg utover. På østkysten finner man en del subtropiske regnskoger, men det er langt fra Johannesburg. Hvis du vil begi deg ut på eventyr utenfor byen, anbefales f.eks. ekte safarier safarier. Sør-Afrika har et rikt dyreliv, og hvis du vil se et Afrika som ellers bare oppleves gjennom dyredokumentarer: Ta en liten tur utenfor Johannesburg. Turistbyråene arrangerer jevnlig safarier av ulik varighet og på ulike nivåer, fra dagsturer til teltturer. Du kan ofte bestille safarien før du reiser.

Reis på egen hånd

Hvis du vil reise på egen hånd i Johannesburg og på landsbygda, er det gode muligheter for det. Veinettet er godt utbygd, og det er billig bil-leie i et land med like billig bensin. Johannesburg er en moderne by, tilpasset turister. Hoteller og restauranter holder høy standard, og du har god tilgang til svømmebasseng, golf og andre bekvemmeligheter og fornøyelser.

  1. Istanbul
  1. Johannesburg
  1. København
Header
Subject
Body
Footer