Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Tallinn

En reise til Tallinn er en reise til det gamle Sverige. Gamlebyen i Tallinn minner om deler av Gamla stan i Stockholm eller Ystad, men har oppfriskede og nyrenoverte fasader. De svingete og maleriske små gatene omkranses av kunsthåndverksboder, restauranter og kafeer, alle med gunstige priser.

Tallinn har på noen få år blitt en verdensby med alt det innebærer av restaurant- og hotellkjeder, shopping og service. Årsaken til servicen du møter i butikker og serveringssteder rundt i Tallinn, er en annen enn i andre europeiske byer. Tallinn har bestemt seg for å tiltrekke seg turister og bli en moderne europeisk by.

Det at Tallinn er så nær gjør byen til et ideelt reisemål for kortere helgereiser. Du flyr dit på en drøy time og kommer raskt inn til de sentrale delene av Tallinn. De overkommelige prisene er også en fristelse for weekendreisende, siden man spontant kan reise til Tallinn uten noe stort reisebudsjett. Du bor og spiser utmerket og er i et miljø med små pastellfargede hus, brosteinsgater og mange grøntområder - som skapt for en romantisk helg.

Estland var lenge en del av Sovjetunionen, noe som kommer til uttrykk i bygningene som ble bygd i andre halvdel av 1900-tallet. Symmetriske betongbygninger strekker seg opp mot himmelen og skaper en bisarr kontrast til gamlebyen i Tallinn. Likevel er det et interessant innslag, som minner om den nære historien.

Header
Subject
Body
Footer