Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Danmark - inngangsporten til resten av Europa

Danmark

Det er nesten magi - at et land som ligger så nær kan føles så langt vekk. Når vi beskriver våre danske naboer gjør vi det gjerne slik at de fremstår som et matglad folk og som gjerne tyr til snaps og pils. Og spør man dem om hva som egner seg best for fest, svarer de selvfølgelig hver gang og ler med røde kinn.

Både store og små lar seg lokke til Danmark. Legoland på Jylland, Tivoli og Dyrehagen i København er obligatoriske stopp på reisen for alle med et barnlig sinn. Landets vidstrakte og flate natur er perfekt for den som ønsker å sykle i ferien.

Danmark er også vugge for verdensberømt kunst, lyset i Skagen samlet kunstnere på 1800-tallet og som ga oss malerier vi aldri glemmer. Havet var ofte nærværende i kunstverkene, havet er også et sterkt innslag i mye av Danmarks kultur. På menyen finner du som regel fersk rødspette, om vinteren er ål en spesialitet og året rundt får du sild i karri, eller sherry. På vestsiden av Jylland finner du herlige, lange sandstrender og to enorme broer; Store Beltebroen og Øresundbroen binder oss sammen med hele det Europeisk kontinentet.
Header
Subject
Body
Footer