Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Amsterdam – en tolerant by med et endeløst underholdningstilbud

Amsterdam

Ved siden av Paris, Roma og London er Amsterdam en av de mest populære turistbyene i Europa. Det bor drøyt 700.000 mennesker i Amsterdam, og det sies at det ikke eksisterer et folk som er mer sta og politisk bevisst enn amsterdamerne.

Til tross for at Amsterdam er landets hovedstad, sitter regjeringen i den Haag. I stedet kan byen egne seg fullt og helt til å tilby sine egne innbyggere og de rundt 1,5 millioner årlige besøkende et multikulturelt restauranttilbud, caféer for fattig og for rik, storslåtte museer og et nattliv som rangerer på verdenstoppen. Gater, kvartaler og kanaler gir byen en hesteskoform, hvor det er lett å orientere seg.

Ingen som besøker Amsterdam kan unngå "Red-light District", der de halvnakne prostituerte byr seg frem i utstillingsvinduer med sterkt neonlys. Man kan heller ikke unngå å få øye på narkokulturen som er utbredt i det samme området. Amsterdam har alltid hatt rykte på seg for å være tolerant, så det er mange mennesker som har funnet seg et fristed her.

Mange synes at denne seksuelle friheten og den liberale narkotikapraksisen er til stor forargelse, men disse mørkere sidene av Amsterdam er konsentrert til akkurat dette området, og særlig etter at mørket faller på.

Spør gjerne etter veien i Amsterdam, og du får svar på engelsk, tysk, fransk eller spansk. Kan ikke vedkommende språket du snakker, ber de noen forbipasserende om hjelp.
Header
Subject
Body
Footer