Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Costa del Sol - velkommen til den fantastisk solkysten


Siden alle de store charterselskapene har turer til Málaga, den største byen på Solkysten, er dette sørvestre hjørnet av Europa et lett tilgjengelig og attraktivt ferieområde for nordmenn.

Costa del Sol består av de gamle, klassiske turistmålene som Marbella, Fuengirola og Torremolinos. Her det kryr av skandinaver, tyskere og briter på strandpromenadene, i ferieleilighetene, i tapasbarene og i områdene med andelsleiligheter. Det er mange gode restauranter her, et livlig uteliv og et stort utvalg av hoteller og butikker.

Hvis du vil se mer av det genuine Andalusia, som Costa del Sol er en del av, bør du reise opp i fjellene. Rett ovenfor Marbella ligger Ronda, som ligger på begge sidene av et dypt juv. Her er klimaet svalere, gatene mer snirklete og luften klarere. Lei deg en bil og kjør rundt i fjellene i nærheten. Besøk "los pueblos blancos", et område hvor små, hvite landsbyer modig balanserer på fjellsidene, med utsikt over dalsider og grønn eng, som skapt for en piknik med rødvin og en baguette med skiver av chorizo.

Du kommer deg også lett til Granada fra Solkysten. Granada var en av de siste muslimske høyborgene i Spania, og Alhambra, området med kalifens slott, har mange prakteksempler på flott, maurisk arkitektur og kunst.

Costa del Sol har et behagelig vinterklima og er derfor ikke utelukkende et sommerreisemål. Selv om havet er i kjøligste laget i januar, er dagstemperaturen som regel varm nok til behagelige opphold på utekafeene og fotturer ute i solen
Header
Subject
Body
Footer