Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Alicante

Alicante

Alicante er et område og en hovedby i det sørøstlige Spania, en populær charterby med mye sol i turistsesongen og et fantastisk hav. Man kaller gjerne den delen av Spania der Alicante ligger, Costa Blanca, den hvite kysten.

Alicante er veldig typisk for Middelhavet med sin beliggenhet mellom fjell og hav. Langs de lange strendene går en gangvei som syder av liv både på dagtid og kveldstid. Alicante er en levende by med et stort utvalg av nattklubber, kafeer og restauranter med ulike spesialiteter som passer for alle, uansett alder. For den som vil prøve noen annet enn nattelivet, arrangeres det i Alicante året rundt utstillinger og festivaler med forskjellige temaer som hyller det spanske kulturlivet.

Hvite strender og svarte klipper

Reisende til Alicante har etter all sannsynlighet hørt om det stabilt gode været, det tempererte havet og de myke strendene. Alicante skuffer deg ikke. Strendene har delvis lange strekninger med sand, men også klipper for den som foretrekker det. Langs strendene arrangeres alle mulige slags aktiviteter i tilknytning til havet. Du kan velge mellom vannski, vindsurfing og mange andre aktiviteter. For den som er interessert i lengre turer til havs, arrangeres det vanligvis daglige gruppeturer ut fra Alicante.

Header
Subject
Body
Footer