Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Palma de Mallorca - sol, bad og avkobling


Mallorca er den største av øyene i Balearene og er i størrelseorden litt større en Gotland. Hit har turister valfartet fra hele verden gjennom hundrevis av år. Denne øya passer både for den kulturinteresserte, den som søker spenning og eventyr og den som helt enkelt bare vil ha sol, bad og avkobling. Klimaeter behagelig og naturen er helt fantastisk med sine lange strender og utfordrende fjell og klipper for mountainbiking. Du finner også en mengde golfbaner og muligheter for ridning.

I sydvest reiser byen Palma de Mallorca seg opp som en motsetning til den ellers så naturskjønne øya. Øyboerne kaller Plama for sin hovedstad, en mangekulturell by, der gammelt blandes med nytt og havnen der fiskebåtene ligger side om side med lystbåtene.

Palma er en liten spansk by med ca 360 000 innbyggere. Selv om byen er såpass liten har den et stort tilbud som du ofte bare finner i storbyer. Her er bra shopping, mengder av trendy kafeer og barer, nattklubber, ett pulserende folkeliv og mengder av restauranter. Legg til den imponerende katedralen og byens beliggenhet ved havet og du forstår hvorfor denne byen er blitt ett så populært reisemål. I takt med åpning av freshe designhoteller og barer de ssite årene har byens hipphetsfaktor også økt. I dag sammenlignes ofte Palma med ett Barcelona i miniformat.

Fra Plama kan du reise med båt til Barcelona eller til søsterøyene i Balearene - Ibizia, Menorca og Formentera.

Header
Subject
Body
Footer