Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Genève - maktspiller ved den vakre elven Rhône

Geneve

Genève ligger vakkert plassert i sydvestre Sveits. Elven Rhône renner gjennom denne flotte byen i den fransktalende delen av landet. Byen er ikke stor når det gjelder folketall hvis man sammenligner dets størrelse på den politiske arena. I Genève bor det omtrent like mange mennesker som det gjør i en middels stor svensk by, men byen er likevel sentrum for global buisness og hovedsete for flere store internasjonelle organsiasjoner. Ca 70 % av byens besøkende er der i forbindelse med business. Dette betyr ikke at Genève er en kjedelig by fylt av alvorstunge mennekser og mørke dresser. Derimot er Genève en ildfull og vakker by å besøke. Vi anbefaler en romantisk tur hit sammen med din partner!

Dun finner interessante museer, vakker 1700-talls arkitektur og mengde av gode restauranter og cafeer. Her vrimler også små butikker og gallerier og ett spenstig uteliv.

En kilometer fra bykjernen, ved Place des Nations, finner du hovedkontoret til det internasjonale Røde Kors, FNs Europahovedkvarter og Eurovisionen. Karakteristisk for byen er forøvrig alle urmakerne, den store bilmessen som årlig lokker 70 000 beøkende samt den utmerkde lokalproduserte vinen.

Header
Subject
Body
Footer