Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Dublin

Irland kalles "Den grønne øya", noe man ikke nødvendigvis merker under et opphold i Dublin - men grønt er det! Nasjonalfargen finner du igjen i hele Dublin, en by der man ikke bare synes å daglig feire at man er irsk, men også at man befinner seg i Dublin.

Dublin er en by med et ekstraordinært kulturelt tilbud. Du møter en folkelig kultur straks du kommer innenfor døren på en pub. Der er det musikk og drikkekultur i gode venners lag med oppbakking fra folkemusikere. Den irske visetradisjonen er utbredt i Dublin, selv om det er refrengene de fleste legger seg på minnet.

For den som blir lei av puber, er det uendelig mye mer å oppleve i Dublin. Noen av verdenshistoriens fremste forfattere kommer fra Dublin, og det blir man påminnet hvor man enn snur seg. Du kan besøke hjemmet til forfattere som Yeats, Joyce, Wilde, Behan og mange flere. Det holdes også jevnlige utstillinger og høytlesninger for den interesserte, og dem er det mange av i Dublin!

Hvis du får anledning, bør du få med deg danseoppvisninger der folkedansen som ligger til grunn for Riverdance, er hovedtema. En utrolig oppvisning i dyktighet og kroppskontroll.

Når du har kommet deg gjennom tilbudene i byen, kan du begi deg til området rundt Dublin. Her støter du på småveier som tar deg gjennom et bølgende landlig landskap og smått om senn ender ved et mektig hav. Dublin har mange sider, se så mange du kan!

Header
Subject
Body
Footer