Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Gran Canaria (Las Palmas)

Las Palmas, Kanariøyene - et solparadis med alle bekvemmeligheter du kan ønske deg. Las Palmas har vært en svensk charterklassiker i en del tiår. Grunnen til at populariteten holder seg, forstår man når man er der. Sikre soldager og et fantastisk hav med familievennlige strender. I tillegg kommer et stort utvalg av rimelige hoteller i Las Palmas.

Sol og bading året rundt

Las Palmas er en by for den som er på jakt etter en avslappende ferie, året rundt. Las Palmas' mange år som chartersted har gjort byen til et oppkomme av bekvemmeligheter for besøkende. Man kan alltid kommunisere på engelsk, og ikke sjelden på svensk avhengig av hvilket sted du besøker. Las Palmas tilhører Spania, men har med årene blitt en flerkulturell smeltedigel, selv om byen har en spansk kjerne når det gjelder mat og innbyggere.

Aktive dager i Las Palmas

Gode restauranter for så vel familier som par. Las Palmas er i første rekke et reisemål for sol og bading. Aktivitetene foregår derfor ofte på stranden. Vannskutere, paragliding, vindsurfing og dykking er noen av de mange dagsaktivitetene du kan oppleve i Las Palmas. Det finnes også båter som tar dagsturer til havs, enten for litt mer avansert dykking eller spennende dyphavsfiske.

Las Palmas gir ganske enkelt gode forutsetninger for en solferie for hele familien!

  1. København
  1. Las Palmas
  1. Lisboa
Header
Subject
Body
Footer