Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Lisboa

Lisboa er en buktende oppdagelsesferd i arkitektur og maleriske restauranter. Gatene leder opp mot slottet St. George, som våker over byen, og etter en dags vandring oppdager man at sporvognen i Lisboa er en utmerket løsning for videre sightseeing. Sporvognen går gjennom de smale smugene, og avstanden til husveggene kan i blant synes liten, men Lisboa sjarmerer deg. Ettersom du klatrer oppover gatene og støter på små restauranter og kroer i de ulike bydelene, oppdager du at Lisboa er bygd opp i form av småbyer, både i stil og i stemning.

Shopping i Lisboa

For den som er interessert i shopping i Lisboa, anbefales kvarterene mellom åsene som utgjør forretningsgatene i Lisboa. I disse kvarterene blir det åpenbart at Lisboa ikke er en slumrende sør-europeiske by, men en moderne by der gammel arkitektur møter stål og glasskonstruksjoner, en europeisk storby der banker slåss om plassen med merkeboutiquer.

Til tross for at Lisboa ligger på samme høyde som solkysten i Spania, er havbadingen begrenset til en del av sommeren. Det kaldere Atlanterhavet er ikke fullt så behagelig som Middelhavet. Men det er ikke først og fremst bading som lokker besøkende til Lisboa; det er en sjarmerende by med en kaotisk byplanlegging der gammelt møter nytt i en intim stemning.

Header
Subject
Body
Footer