London

London er en av Europas eldste hovedsteder og ble grunnlagt allerede på romernes tid. Takket være sin attraktive beliggenhet ved elven Themsen har byen vokst enormt i omfang. Den har nå ca. 12 millioner innbyggere medregnet forstedene.

Severdigheter

En reise til London blir garantert hendelsesrik, og den kan tilpasses til alle. Det kan passe å begynne med en tur i London Eye, verdens største pariserhjul, for å få et bra overblikk. Så er det bare å kaste seg ut i Londons mange tilbud og aktiviteter. Her er det mengder av severdigheter, som Buckingham Palace, Tower of London og Madam Tussaud's. For den shoppinginteresserte er London et helt riktig reisemål. Her finner du de største varehusene, de sjarmerende butikkene og de store markedene, som Portobello Road - der du kan gjøre virkelige funn. Pass også på å benytte deg av Londons brede kulturtilbud, med mange musikaler, operaer og teaterforestillinger. Eller ta en guidet tur i f.eks. Jack the Rippers fotspor.

Det engelske kjøkken

For den gastronomisk interesserte er en reise til London en virkelig fulltreffer. Her finner du både det tradisjonelle engelske kjøkken og innflytelse fra resten av Europa og fra Kina, India og Japan. Du kan dessuten benytte deg av de klassiske engelske pubene.

Reiser til London

Bestill din reise til London med Seat24. Vi tilbyr flybilletter, hotell og leiebiler til svært gode priser.

Header
Subject
Body
Footer