Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Los Angeles

Få byer er så velkjente og så sydende som Los Angeles. Millionbyen Los Angeles har blitt portrettert i flere filmer og tv-serier enn det som er sunt for en by, noe som har ført til at de fleste i den vestlige verden på en eller annen måte har vært i kontakt med Los Angeles og dermed også dannet seg et bilde av byen. Til tross for dette er det få som kjenner byens essens eller snarere mangel på essens. Los Angeles er en eklektisk by der hele verdens kulturer blandes i en spennende og forvirrende smeltedigel. Mennesker reiser dit fra hele verden i håp om få oppfylt drømmer om kjendis- og kunstnerstatus.

Hva kan Los Angeles tilby?

Los Angeles er en schizofren by som tilbyr skikjøring og solbading på samme tid! Den mest ekstreme luksus og service finnes eksisterer bare en bydel unna fattigkvarterlignende områder. En motsetningenes by.

Man skal ikke forsøke å rekke over alt når man reiser til Los Angeles, det er bedre å rette seg inn mot noen få ting som man undersøker nøye. Byen er svært omfangsrik, og det tar derfor tid å ferdes mellom forskjellige destinasjoner. Man vil helst unngå de store motorveiene der det i rushtrafikken kan dannes køer som får E6 til å blekne.

Los Angeles er et fantastisk reisemål for den som vil oppleve Californias strandliv. Mange lokkes også av Los Angeles' kjendisliv og områder som Hollywood, Sunset Boulevard og Beverly Hills. Shoppingen i Los Angeles er i en klasse for seg, og Rodeo Drive er et legendarisk sentrum. Los Angeles er et reisemål som virkelig har noe for alle.

  1. London
  1. Los Angeles
  1. Madrid
Header
Subject
Body
Footer