Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Praha

Praha, byen med de tusen spir, er en av Europas vakreste hovedsteder. Sentrum av byen, som er fra middelalderen, er full av svingete små gater, praktfulle kirker og en imponerende arkitektur.

Kultur

Praha kom nesten uskadet gjennom andre verdenskrig, noe som gjør at vi i dag kan glede oss over mange godt bevarte severdigheter. Til de mer kjente hører Prahas slott, som er Europas største og har avstamning fra 1000-tallet. Slottet består av en rekke bygninger og har mange forskjellige byggestiler. Komplekset har en praktfull beliggenhet høyt over byen. Nedenfor slottet strekker Karlsbroen seg over elven. Den vakkert utsmykkede broen ble bygd allerede på 1300-tallet, og det var her den svenske hæren ble stoppet da den i 1648 prøvde å innta byen.

Fornøyelser

I Praha kan du nyte godt av byens enorme utvalg av kafeer, restauranter, ølstuer og mye mer. Sørg også for å ta del i byens rike natteliv!

Sesong

Praha kan besøkes året rundt, men tilstrømningen av turister er størst i julen, påsken og i mai. I juli og august har tsjekkerne ferie. Det gir flere losjialternativer, siden studentboligene da er tilgjengelige for besøkende. Hos Seat24 kan du bestille flybilletter, hotell og leiebil til reisen.

Reiser til Praha

Bestill din reise til Praha med Seat24. Vi tilbyr flybilletter, hotell og leiebiler til svært gode priser.

Header
Subject
Body
Footer