Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Paris

Paris er et av Europas mest populære reisemål, og hele Frankrikes hjerte. Byen er sentrum for nær sagt alt. Den ligger ved elven Seine og ble i likhet med London grunnlagt av romerne. Byen har i århundrer vært en verdensby og har i dag ca. 11,5 millioner innbyggere medregnet forstedene.

Severdigheter

Paris besøkes av rundt 20 millioner turister hvert år, og her er det mye å finne på. Det mest kjente turistmålet er uten tvil Eiffeltårnet. Det ble bygd under verdensutstillingen i 1889 da 100-årsminnet for den franske revolusjonen ble feiret. Andre klassiske severdigheter er kunstmuseet Louvre, katedralen Notre Dame og Triumfbuen. En spasertur langs avenyen Champs-Élysées hører også med.

Men en reise til Paris kan by på mye mer enn de vanlige turistmålene. Byen preges av innflytelse fra hele verden; en blanding fra mange steder. Her kan man blant annet utforske kvarterer påvirket av arabisk, afrikansk og jødisk kultur.

Det franske kjøkken

I Paris kan du oppleve det fantastiske franske kjøkken og nyte de berømte franske vinene. Her er det en rekke restauranter, bistroer og kafeer, og dessuten et svært pulserende natteliv.

Reiser til Paris

Hos Seat24 kan du bestille alt i tilknytning til reisen til Paris, både flybilletter, hotell og leiebil.

Header
Subject
Body
Footer