Shopping i London

London

Virgin Megastore, 14-16 Oxford Street, t-banestasjon Tottenham Court Road. Har også filial på 225-229 Piccadilly og King's Walk Shopping Centre, King's Road, tlf 020-759 109 57. Her er det massevis av musikk, men også et stort utvalg av video, bøker og dataspill. Flere etasjer og en masse plass å bevege seg på gjør det til en fryd å handle her.

Foyles, 113-119 Charing Cross Road, t-banestasjon Tottenham Court Road. Du kan gå rundt i timevis og bla i bokhyllene på Foyles. Dette er bokhandlernes bokhandel, med et utvalg som er like tallrikt som det er velassortert. Stort, med flere etasjer og rom.

Aveda Institute, 28-29 Marylebone High Street, t-banestasjon Baker Street eller Bond Street. For den som vil kjøpe seg litt skjønnhet. Kremene er kanskje ikke like billige som på Hennes & Mauritz her hjemme, men så skal de da også være lagd av helt naturlige råvarer.
Hackett: 137-138 Sloane Street, t-banestasjon Sloane Square. Hackett er en kjede av flere butikker. Et godt eksempel på den klassiske, britiske herremoten: Diskret, stilfullt og gentlemanaktig. Fører bryllupsantrekk og klær for forretningsreisen og polomatchen.

Portobello Road Market, Gate eller Westbourne Park. Antiques Market: 04-18, lørdager. General Market: 08-18 mand-onsd, 09-13 torsd; 07-19 fred-lørd. Organic Market: 11-18 torsd. Clothes & Bric-a-brac Market open 7-16 fred., 8-17 lørd, 9-16 sønd. Golborne Road Market: 9-17 mand-lørd. Et av verdens mest berømte markeder. Her blir det solgt alt fra antikviteter til snurrepiperier. Det myldrende folkelivet og mulighetene for å gjøre et kupp, gjør turen mellom markedsbodene til en opplevelse.

Top Shop/Top Man
, Oxford Street 214. Britenes svar på H&M: Bra klær, rimelige priser og såpass mange stjålne designeidéer at det føles tidsriktig.

Zara
, Regent Street 118. Tilbudet hos spanske Zara er litt dyrere, litt mer spennende og av litt bedre kvalitet en hos Top Shop.

Mango, Neal Street 8–12. Zaras lillesøster. Morsommere, tøffere og mer frisinnet, akkurat som små søstre skal være
Header
Subject
Body
Footer