Manchester

Manchester

Manchester er kanskje mest kjent for sitt fotballag Manchester United, Man Utd. Men det er flere gode grunner til å reise til denne sjarmerende engelske byen.

Arkitekturen i Manchester består av stilfulle teglfasader som minner om hvordan byen ble bygd opp rundt tekstilindustrien. Mange er sikkert godt kjent med det særpregede manchesterstoffet som brukes ved produksjon av blant annet bukser og jakker.

Manchester har i årenes løp vist seg å være en god grobunn for en levende musikkscene. The Smiths, New Order, Oasis og The Stone Roses er bare en liten smakebit på den spennende musikken som Manchester har lykkes i å skape. Et besøk i Manchester og en kveld på en av de lokale musikkscenene gir deg gode odds til å høre byens neste stjerneskudd.

Hvis du vil oppleve det egentlige England, er Manchester et bra utgangspunkt. Byen er så britisk som noen. Pubene er det mange av, og det finnes minst én i hvert kvartal. Du får selvfølgelig også sjansen til å prøve et ekte engelsk kjøkken med "steak and kidney"-pai, "fish and chips" og andre klassiske retter som holder seg populære år etter år.

Variasjon og livlighet karakteriserer Manchester. Ingen dag er lik om du velger å reise til Manchester. Høykultur og populærkultur, luksusshopping og bohemaktige butikker; over alt finner du en salig oppfriskende blanding som gir Manchester karakter og lokker deg tilbake.

Header
Subject
Body
Footer