Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Barcelona - storbypuls blandet med lange sandstrender

Barcelona

Barcelona er en av de mest populære byene i Europa. I den katalanske hovedstaden, hvor flere tusen års historie blir forent med moderne nåtid, får du servert det nyeste innen arkitektur, mote og design. Det er et stort tilbud av lekre fiskerestauranter og trendbarer, og de lange sandstrendene nesten midt inne i storbyen setter en ekstra spiss på tilværelsen.

Langs den mest kjente gaten i byen, La Rambla finner man mye av Barcelonas sjel. Hovedgaten, som strekker seg en drøy kilometer fra Plaça de Catalunya ned til Middelhavet, bokstavelig talt bugner over av gatehandel, utekafeer og folkeliv. Her myldrer det av turister, barcelonere, artister og lommetyver blant caféstolene og suvenirbodene.

Passeig de Gracia er også en opplevelse. Her finner man mange av de mest omtalte bygningene fra modernismen, tegnet av blant annet arkitekten Antoni Gaudi, byens store sønn som er mest kjent for den ikke fullførte, men likevel fantastiske katedralen La Sagrada Familia. For den som vil ut fra storbyen, ligger Costa Dorada rett sør for Barcelona, med kilometerlange sandstrender.

Header
Subject
Body
Footer