Thailand – velkommen til paradiset

Thailand

Thailand brer seg ut midt i Sørøst-Asia, midt mellom Det indiske havet og Sør-Kina-Havet. Den lange kystlinjen og småøyene er blitt et bade- og dykkeparadis for mange turister. Muligheten for å komme seg trygt og velorganisert inn i jungelen til fots, på flåte eller på elefantryggen lokker også reisende fra hele verden.

Det er nok av markeder som frister den kjøpelystne, og her kan du gjøre virkelige kupp. Og det er ingen som forlater Thailand uten en stor naturopplevelse. Det enorme tilbudet av råvarer, mangfoldet i matveien og matkjærligheten gjør at det thailandske kjøkkenet er et av de fremste i verden. Søtt, surt, sterkt og sunt, og alltid servert som et lite kunstverk.

Klimaet er tropisk, og bygningene langs veien på den fruktbare landsbygda er ofte bygd på påler slik at de skal klare seg gjennom den neste oversvømmelsen. Opplevelsene er lett tilgjengelige i Thailand, både i byene og på bygda, og det er svært enkelt å reise rundt i landet.

Thaiene er et vennlig folk. De er stolte av kulturen sin, og viser den mer enn gjerne frem, i likhet med naturen og dyreverden i landet, både over og under havvannet. Drøyt nitti prosent av de 65 millioner innbyggerne i landet bekjenner seg til theravadabuddhismen. Du blir vitne til religiøse riter midt i hverdagen, og det fruktbare landet er smykket med nesten 30.000 templer.
Header
Subject
Body
Footer