Mallorca

Mallorca har lenge vært et populært reisemål for svensker, men øygruppen har gjennomgått store forandringer i årenes løp. Da de første svenskene begynte å reise dit jevnlig på 60-tallet, var det maleriske spanske samfunn med fantastiske strender. På 80-tallet ble det et klassisk charterreisemål. De senere årene har Mallorca igjen gjennomgått en forandring, nå til et bredt feriereisemål med noe for de fleste.

Sol, bading og dagsutflukter

Mallorca ligger ved Middelhavet, noe som selvfølgelig åpner for et herlig bade- og strandliv. Ettersom øya har et variert landskap og kan deles opp i turistområder og mer naturlige deler, har du hver dag muligheten til å bestemme hvilken type strand du ønsker. Luksusstrender med solstoler og servering finnes på sentrale steder, men du finner også tynt befolkede strender og en noe mer "ekte" omgivelser..

Når du føler at du har brunet deg nok, kan du gi deg ut på ekskursjoner i de grønne fjellene som dekker Mallorcas midtre del. Naturligvis er det også gode muligheter til å ta noen golfrunder på noen av de velstelte og vakre golfbanene Mallorca kan tilby.

På og rundt Mallorca

En ferie på Mallorca konsentreres i hovedsak rundt vannet. Sol og bading, selvfølgelig, men også utfordrende seilturer, dykking, snorkling og vannskutere. Flere steder på Mallorca finner du tilbud og dagsutflukter som tar deg med lenger ut på havet til f.eks. dyphavsfiske og avansert dykking. Mulighetene er mange, og en tur til Mallorca vil gi varige minner.

  1. Oslo
  1. Palma De Mallorca
  1. Paris
Header
Subject
Body
Footer