Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Miami

Miami er en by som er forskjellig fra resten av USA. Grunnen til at Miami har en så særpreget kultur, er delvis at den ligger så nær Latin-Amerika og delvis at den har en så høy andel av latinamerikanere. Puertoricansk og kubansk kultur og andre latinamerikanske kulturer blomstrer i Miami og beriker byen med et stort spekter av fornøyelser og spennende mat.

Fornøyelser i Miami

Nettene lever i Miami. Nattklubbene ligger tett langs gatene, og strendene lyser opp om nettene av musikkopptredener og spontan dans. Året rundt arrangeres det musikkfestivaler som høyner stemningen ytterligere. Festivaler med kunst og dans. Kulturen i Miami er hovedsakelig latinamerikansk, det gjelder alt fra mat til musikk og dans.

Miami på dagtid

Byens plassering ved havet innbyr til strandliv på dagtid, til sol og bading. Serveringsstedene og butikkene som ligger langs strandpromenadene, er også fristende. Strandlivet er verdensberømt og lokker tusenvis av amerikanere til å tilbringe ferien sin i Miami.

Når du blir lei av sol og hav, kan du forsøke å få med deg noen av de mange idrettsbegivenhetene Miami kan skryte av. Det kanskje mest kjente idrettslaget er fotballaget Miami Dolphins, byens stolthet. Byen har grenseløse muligheter for handling, og boutiquene er mange i Miamis sentrale kvartal. Sol, fest og shopping - Miami er porten til Latin-Amerika.

Header
Subject
Body
Footer