Billige flybilletter til Kuala Lumpur

San Francisco

San Francisco er en by det både har blitt diktet og sunget om - og det med god grunn. Om du reiser langs landeveien til byen, passerer du sannsynligvis Golden Gate-broen, en galskapens bro og kjennetegn for San Francisco. Broen er et imponerende syn i seg selv, og det er vel verdt å ta en stopp for å se på den. Når du kjører over broen, ser du en by som stiger steilt opp med svingete veier og parallellgater som avskjærer veiene. På vei inn i San Francisco ser du også det beryktede Alcatraz-fengselet fra broen, dette er i dag en av byens største attraksjoner.

En stor del av sjarmen med San Francisco er byens plassering ved havet, noe som preger så vel maten som klimaet. I motsetning til store deler av California har San Francisco ingen vedvarende og plagsom hete. Kveldene er svale og dagene behagelig varme. Det gir muligheter for spennende havbading. Maten er en opplevelse og kan gjerne inntas ved en av San Franciscos forskjellige pirer. Pier 39, Fisherman's Worf, er en legendarisk restaurant der du kan spise det meste fra Stillehavet, og ofte med oppskrifter som er annerledes enn de europeiske. Ostegratinert østers er bare én av mange delikatesser du kan finne.

Den asiatiske kulturens nærvær i San Francisco er påtakelig, og en verdifull ressurs for byen. San Franciscos kinesiske kvarter er en kulinarisk så vel som visuelt spektakulær opplevelse. Mange amerikanere velger å tilbringe ferien sin i San Francisco, et besøk i byen vil fortelle deg hvorfor.

  1. Roma
  1. San Francisco
  1. Stockholm
Header
Subject
Body
Footer