Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Frankfurt

Frankfurt

Frankfurt am Main er en europeisk storby som blant annet har verdens største bokmesse. Det er to byer i Tyskland som er døpt Frankfurt, og den største og mest besøkte er Frankfurt am Main. Mange har sikkert mellomlandet i Frankfurt, noe cirka 50 000 000 mennesker gjør hvert år. Frankfurt har en av verdens største flyplasser og er et knutepunkt for lengre reiser, som f.eks. til USA og Asia. Hvis du skal reise videre i Tyskland, er Frankfurt en ideell destinasjon, siden den formidler flest innenriksfly i Tyskland.

Hvis man tar seg tid til å besøke Frankfurt, opplever man en moderne storby med skyskrapere som hovedkjennetegn. Frankfurt er også en av Tysklands bankbyer, og her ligger Tysklands sentralbank.

For den som vil besøke Frankfurt som turist, finnes f.eks. historiske plasser som Römerberg og Paulsplatz. Det er i tilknytning til disse stedene at Det store internasjonale julemarkedet finner sted hvert år. Med imponerende 200 boder lokker julemarkedet i Frankfurt et milliontalls besøkende hver vinter.

Frankfurt er en messeby, og da hovedsakelig for motor- og elektronikkutstyr. Messene, som finner sted i verdens største messehaller, imponerer selv vante messebesøkende. Hvert år arrangeres også den store bokmessen i Frankfurt, som er verdens største og av mange ansett som den viktigste årlige hendelsen i bokbransjen. Besøkende får sjansen til å se kommende utgivelser og møte forfattere fra hele verden.

Header
Subject
Body
Footer