Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Hamburg

Hamburg

Hamburg er en av Europas største byer, en millionby med så vel prakt som skamløse fornøyelser.

Hamburg er en fantastisk vakker by. Østersjøen ligger mot nord, og sjøen Alster ligger midt inne i det sentrale Hamburg. Vannet bryter opp og myker opp byplanleggingen, og skaper en naturskjønn storby som også har mye grønt. Hamburg skiller seg på mange måter fra det sørlige og østlige Tyskland. I perioder har den vært svensk, noe som har påvirket mentaliteten i Hamburg, som i resten av Tyskland iblant kalles Sør-Sverige.

Reeperbahn er et av områdene mange kjenner Hamburg for; man kan kanskje kalle det Hamburgs egen Moulin Rouge. Men et godt utgangspunkt for den som besøker Hamburg for første gang, er sentralstasjonen, Hauptbahnhof. Der kan man få turistinformasjon om Hamburg og lett komme seg videre til andre byer.

Tyskland har et noe gunstigere prisnivå enn Sverige. Det kan være en motivasjon til å handle i noen av de mange butikkene som finnes i Hamburg, av alle slag fra luksusbutikker til bruktbutikker. Ellers bør man passe på å kjøpe en del lokale produkter når man besøker noen av de mange bryggeriene i Hamburg.

Med en reisetid på drøyt en time er Hamburg en perfekt by å besøke i helgen. Unn deg selv en helg i Europa, rett rundt hjørnet.

Header
Subject
Body
Footer