Malmö Aviation

BRA

Malmö Aviation flyr med Stockholms byflyplass Stockholm-Bromma Airport som knutepunkt. Dette er en viktig del av flyselskapets forretningsidé om å spare tid. Med åtte moderne jetfly trafikkerer Malmö Aviation direkteruter til Malmø, Gøteborg og Umeå. De flyr dessuten også utenriks til Brussel i samarbeid med Brussels Airlines.

I 2006 fløy 1 100 000 passasjerer med Malmö Aviation, og selskapet hadde en omsetning på 1,2 milliarder svenske kroner. Selskapet har ca. 500 ansatte.

Gjennom flere år har Sveriges forretningsreisende valgt Malmö Aviation til Bästa Inrikestransportör (vinner av Stora Affärsresepriset 2000-2004) og de ansatte i Sveriges reisebyråer har valgt Malmö Aviation till Bästa Inrikes Flygbolag til sammen sju ganger. I 2007 mottok selskapet også den nystiftede prisen Business Travel Award som Bästa Flygbolag.

Med Malmö Aviation-kortet reiser du billettløst. Og du kan sjekke inn så sent som ti minutter før avgang - det tar bare seks sekunder dersom du reiser med kun håndbagasje.

Takket være at Malmö Aviations fly oppfyller Brommas strenge miljø- og støykrav, kan selskapet fly nesten helt inn til byen. Derfor bør du velge Bromma når du reiser til og fra Stockholm. Da reiser du bekvemt og sparer både tid og penger.

Stockholms byflyplass

Stockholm-Bromma Airport er en liten og effektiv flyplass. Med sin korte avstand til alt fra parkering til bagasjeinnlevering og sikkerhetsrekord går innsjekkingen i en fart.

Vi bryr oss om din reise

Malmö Aviation regnes for å være et av Europas mest punktlige flyselskap. De fleste reisende synes at det viktigste av alt er å lande til riktig tid. Derfor er deres ambisjon at alle flyturene deres skal holde tidtabellen. Og til tross for mange avganger letter og lander de aller fleste av våre innenriksfly på oppsatt tid.

Malmö Aviation Bonusprogram

Det er to medlemsnivåer i Malmö Aviations bonusprogram: Basis og Gull. Alle medlemmer får Basiskortet, og det er fra starten av fylt opp med masse fordeler. Gullkortet er for deg som reiser mye med Malmö Aviation. Det er raskt gjort å gå fra Basis til Gull. Det kreves bare 24 000 bonuspoeng på flyreiser per år for at Basiskortet ditt skal bli oppgradert til et Gullkort (hver enkeltreise gir mellom 300-1200 poeng).

Uansett hvor ofte eller hvor du reiser innen flyselskapets rutenett, tjener du poeng, både hos Malmö Aviation og hos deres partnere. Ditt Malmö Aviation-kort er dessuten billetten din når du reiser med dem. Reiser du med kun håndbagasje kan du selv sjekke inn i selskapets enkle innsjekkingsautomater - det tar bare 6 sekunder.

Header
Subject
Body
Footer