Milano

Milano

I motemetropolen Milano anser befolkningen seg for å være mer nordeuropeiske enn italienske. Til tross for det byr byen på mye av det som vi regner som typisk italiensk. Her er det restauranter, kafeer og isbarer. Dessuten kan byen friste med et imponerende natteliv.

Shopping

Milano er et maktsenter i moteverdenen. Her holdes det mange visninger, og alle motehus med respekt for seg selv har naturligvis eksklusive butikker her. Dette gjør Milano til en av de mest luksuriøse og respekterte motebyene i verden. Her finner du et rikt kulturliv med en rekke museer og teatre, hvorav et av de mest berømte er operaen La Scala med tilhørende museum.

Severdigheter

Selv om det er livsstilen mer enn severdighetene som har gjort Milano berømt, er det mange gullkorn å oppdage. Mest imponerende er den gotiske katedralen, overøst med spir og statuer. Fra takterrassen har man en praktfull utsikt over byen og omgivelsene, med alpene som en dramatisk horisont i nord. Slottet i Milano har forsvarsanlegg som er konstruert av selveste Leonardo da Vinci, og i byen kan hans berømte maleri "Nattverden" beskues.

Reiser til Milano

Bestill reisen til Milano med Seat24. Vi tilbyr flybilletter, hoteller og leiebiler til svært gode priser.

Header
Subject
Body
Footer