Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Venezia

Venezia

Venezia er en myteomspunnet by; romantisk, bedøvende vakker, men også med en blodig historie. Kjendiser som Casanova og Marco Polo har bodd i byen, og skal man tilbringe en romantisk ferie med sin respektive, havner Venezia foran Paris på den romantiske rankinglisten.

Opplevelsen av Venezia avhenger av årstiden. Som et av verdens største turistmål kan det i de varmeste sommermånedene være litt plagsomt å oppholde seg på turiststedene i det sentrale Venezia, som f.eks. Markusplassen. Men Venezia rommer mer!

En vandring gjennom Venezias seks bydeler fører deg gjennom en fantastisk by der den kanalbroen er vakrere enn den andre. Når du kommer inn i de mindre frekventerte delene av byen, finner du også de intime kafeene og restaurantene; lokaler med fantastiske italienske retter og ekte stemning.

Til tross for byens forholdsvis begrensede omfang kan en vandring ta lengre tid enn man tror. Rett som det er støter man på blindgater der veier tar slutt og kanaler begynner. Men en vandring i Venezia blir aldri kjedelig. Kulturskattene florerer i så vel de gamle husene som i kunsthallene som huser kunsthistoriens største personligheter.

Et besøk i Venezia hører med til allmenndannelsen, og du kommer ikke til å angre på opplevelsen.

Header
Subject
Body
Footer