Chicago

Chicago

Chicago er kanskje en av verdens mest kjente millionbyer, et klassisk reisemål for den som besøker USA. Byen kan tilby et oppkomme av fornøyelser, og alle ligger over vanlig internasjonal standard.

Lake Michigan strekker seg langs Chicagos østside. Vindstyrken som bygger seg opp over sjøen, har gitt Chicago tilnavnet "Den vindfulle byen".

USA har mye å tilby for den som leter, og Chicago har det meste. Du finner et imponerende utvalg av restauranter, naturligvis særlig amerikanske -, men de fleste kulturer er til en viss grad representert. Du kan finne alt fra den mest utsøkte luksus til mer rustikke helamerikanske restauranter.

Det er ubegrensede muligheter for shopping i Chicago, og du kan finne alt mulig - og umulig. Små spesialiserte vinbutikker med nedsatte priser, klær fra internasjonale motehus, knekkebrød og sølv og mye mye mer. Den kommersielle gjennomslagskraften kan være vanskelig å stå imot, og det ubegrensede utvalget er en fryd, selv for den som bare vil kikke.

Det er en stor opplevelse å vandre rundt i storbyer på Chicagos størrelse. Skyskrapere i svimlende høyder går over i lavere teglsteinhus og synes å strekke seg milevis. Og i denne enorme byen finner du noe å gjøre døgnet rundt; musikklubber, kinoer, idrettsarrangementer med klubber som Chicago Bulls og Chicago Bears, festivaler, og helligdagsfeiringer. Listen kan gjøres lang.

Å besøke Chicago er som å være i et land for seg selv; mulighetene er grenseløse.

Header
Subject
Body
Footer