Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Billige flyvninger


Med Seat24 kan du bestille fly til de laveste flyprisene man kan finne - det er hva vi kaller lavprisfly. Vår målsetting er å tilby en rask, trygg og enkel måte å bestille en reise på når du allerede vet hvor du vil reise.

Vi tilbyr lavprisfly over hele verden. Vi formidler reiser med både store og små flyselskaper, og vi gir deg lave flypriser på både innenriks- og utenriksflyvninger. Hver dag velger 1000 reisende å bestille sine lavprisbilletter hos oss, noe som gjør oss til et av Skansinavias ledende reisebyråer. Det innebærer at du alltid har tilgang til våre samarbeidspartneres beste billettpriser til den destinasjonen du har valgt.

Mer enn bare rimelige billettpriser

Paris, Tokyo, Barcelona eller Chicago? Hos Seat24 kan du sammenligne billettpriser for reiser til 1500 destinasjoner over hele verden. I forbindelse med at du bestiller lavprisfly, kan vi også hjelpe deg med å tilknyttede tjenester. Du kan f.eks. bestille en leiebil som venter på deg når du kommer frem.

Du kan også søke etter billige hoteller på feriestedet. Du velger det stedet og den prisklassen som passer deg best. Vil du bo inne i en by eller utenfor i roligere omgivelser? Vi tror vi kan tilgodese de fleste av dine ønskemål, og akkurat som når det gjelder vårt lavprisfly, kan vi alltid tilby prisgunstige hoteller som holder en bra standard.

Nå kan du bestille dine fly + hotellr hos Seat24. Vi er et reiseselskap på nettet for deg som er på jakt etter de mest prisgunstige reisene. Siden 2000 har vi formidlet billige flybilletter på nettet, og hver dag gjøres 1000 bestillinger hos oss. Du bestiller selv flysete tur-retur, hotell, leiebil og planlegger dine reiser nøyaktig slik du selv vil ha dem.

For deg som ikke vil komponere reisen selv, gjør vi det enda enklere. Fra og med vinteren 2006/2007 kan du også bestille ferdige fly + hotellr hos oss. Vi har et stort utvalg av velkomponerte reiser for enhver smak - alt for at du skal kunne finne den fly + hotelln som passer akkurat deg!

fly + hotell på Internett - et prisgunstig alternativ

Akkurat som tidligere er vårt mål å kunne tilby deg en prisgunstig opplevelse - dette gjelder selvsagt også våre fly + hotellr. Vi tilbyr billige reiser til de mest populære reisemålene, og vi har gjort det enkelt for deg ved å kombinere flybillett og hotell. Du kan fremdeles påvirke prisen på fly + hotelln ved å velge et billigere eller dyrere hotell. Vi har alt fra enklere moteller til femstjerners hoteller.

Grunnen til at vi kan presse prisene lenger ned enn andre reiseselskap, er at vi er på nett. Naturligvis får du også samma kvalitet og service når du bestiller fly + hotellr hos oss som når du bestiller separate flyreiser, billiga hoteller og leiebiler.

Seat24 er et reiseselskap som tror på at det skal være trygt, raskt og enkelt å bestille reiser - det være seg om det gjelder fly, hotell eller leiebil. Derfor er vår søke- og bestillingstjeneste fremfor alt tilpasset reisende som allerede vet hvor de vil dra. Varje dag säljer vi cirka 1000 flygbiljetter med något av de cirka 650 flyselskapene vi samarbeider med verden over. Totalt formidler vårt reiseselskap reiser til mer enn 1500 ulike destinasjoner. Det gjør oss til Skandinavias ledende reisebyrå.

Vår enkle bestillingsfunksjon gir deg muligheten til å velge blant mange forskjellige avganger og sammenligne priser for å kunne finne det perfekte alternativet. Vi er et reiseselskap som også ordner flyvninger innenriks dersom du må reise fra en større flyplass. Vi skreddersyr også inrikesflyvninger i andre land, slik at du kan se flere steder i løpet av besøket.

Ved at vi er et online reisebyrå, kan vi presse prisene mer enn våre konkurrenter med fysiske butikker. Du kan selv søke etter beste pris, destinasjoner og tilbud hos våre flyselskaper. Når du har bestemt deg for hvor du vil dra, ordner du alt via vår enkle og sikre bestilling direkt på vår hjemmeside.

Ikke bare et reisebyrå

Reiseselskapet Seat24 tilbyr innkvartering som passer deg. Her kan du søke blant hoteller på en bestemt destinasjon eller nær en severdighet og senere sammenligne ulike steder og prisklasser. Dersom du vil ha tilgang til bil under hele eller deler av oppholdet, tilbyr vi det, også.

Våre kunder kan bestille leiebil gjennom våre reisebyråer, som har avtale med leiebilfirmaer verden rundt. Vi anbefaler at du leser om det landet du skal reise til i forveien. Langt fra alle land har like godt utbygd infrastruktur som Sverige. Drosje er heller ikke alltid den beste transportmåten i alle land. Da kan leiebil være en bra løsning. Dersom du bestiller bilen via vårt reisebyrå, så kan du være sikker på at den venter på deg når du kommer frem.

Oppdag et reisebyrå med mange muligheter! Seat24 gjør reisen litt lettere.

Billige reiser innebærer ikke nødvendigvis et begrenset utvalg. Seat24 formidler billige reiser dit du vil når du vil. Det være seg om du vil reise til Afrika, Sør-Amerika, Asia eller Europa - hos oss finner du hva du leter etter. Vi tilbyr en verden av nye opplevelser! Utover de vanligste reisemålene i verden kan vi også hjelpe deg med å finne reiser til mindre vanlige destinasjoner. Du kan velge å bestille både helgereiser og fly + hotell eller komponere din egen reise etter smak og behag.

Én reise - tusen muligheter

Den enkleste måten å starte reisen på er å bestille flybilletter hos oss. Søk etter passende alternativer på den datoen du vil dra på, og utfør deretter bestillingen. Som et komplement til alle reisene tilbyr vi billige hoteller på reisemålet. Vi har hoteller i alle klasser, og det finnes noe for alle - det være seg om du er på jakt etter et barnevennlig alternativ eller vil kjenne pulsen i en by. Dersom du er interessert i å leie en bil, er vi selvsagt behjelpelige med det.

Vår filosofi er at etterspørselen skal styre tilbudet. Det er altså du som bestemmer hvilke reiser som skal tilbys til gode priser, og flyselskapene må rette seg etter deg. Vårt mål er å alltid kunne tilby den reisen akkurat du er på jakt etter. Velkommen til en verden der ingenting er umulig!

Helgereiser er en yndet måte å komme bort en stund på uten måneder med planlegging! Hvil sjelen, spis god mat, se en teaterforestilling og lad batteriene Med Seat24 kan du raskt og enkelt planlegge helgereisen direkte på nettsiden vår.

Hos oss kan du enkelt søke etter destinasjoner og sammenligne ulike priser og flytider. Her er det avganger til populære destinasjoner for helgereiser, som f.eks. Rom, London og Venezia, sammen med 1500 andre destinasjoner over hele verden. Vi samarbeider med 650 flyselskaper, noe som gjør at vi kan tilby et stort utvalg av helgereiser.

En helgereise med tema

Vi kan også hjelpe deg med å finne en helgereise med et tema. Er du for eksempel ute etter en romantisk reise eller leter du etter de beste shoppingstedene? Gjennom oss får du ikke bare tilgang til flyselskapenes ordinære reiser , men også til deres helgereiser. Dette gjør at du ikke er begrenset til flyvning fra torsdag til søndag, som ellers er vanlig ved denne type reise. Hos oss får du i stedet full frihet og kan velge den perioden som passer deg aller best. Mange ganger kan du til og med finne billigere helgereiser dersom du flytter datoen noen dager frem eller tilbake i tid.

Oppdag hva Europas storbyer har å tilby, eller nyt et par dager i solen. Uansett hva du velger, så vil vi gjøre din helgereise til en opplevelse!

Seat24 hjelper deg med å finne billige flyvninger til samtlige kontinenter. Det være seg om du vil reise til Thailand, Amsterdam eller New York - vi kan hjelpe deg med å finne det billigste alternativet. Vår målsetting er å tilby en rask, trygg og enkel måte å bestille reiser på når du allerede vet hvor du vil dra. Vi formidler reiser med omkring 650 flyselskaper til ca. 1500 destinasjoner i hele verden og er et av Skandinavias ledende reiseselskaper.

Reis fra en flyplass nær deg

Vil du bestille en billig flyvning online? Hos Seat24 kan du velge blant en rekke avreisesteder. Fra de mindre flyplassene begrenses vårt tilbud på billige flyvninger noe, men fra de store flyplasserne Stockholm, Göteborg og København har vi et stort utvalg av reiser som havner på toppen av lister over populære reisemål. Du kan også søke etter billige fllyvninger innenlands eller komplettere flyvningen med hotell og leiebil.

Hvordan finner man billigste flyvning til et sted?

For å finne en billig flyvning til en destinasjon kommer det noen anvendelige tips her: For eksempel kan antall reisende som bestiller billetter samtidig, avgjøre i hvilken grad vi kan tilby billige billetter til ønsket destinasjon. Med det mener vi reisende i samme selskap, for eksempel familier eller en gruppe venner som reiser sammen. Også antall døgn man er borte, kan påvirke prisen i betydelig grad. De billigste flyvningene får man oftest dersom man velger å være borte minst 5-7 døgn.

Trygg og sikker bestilling

Finn den destinasjonen du vil reise til, og fyll ut ønsket dato for reisen. Etterpå leter vi opp våre billigste flyvninger i henhold til dine ønskemål. Velg det alternativet du ønsker, og utfør bestillingen. For at du skal kjenne deg trygg når du bestiller flyvninger hos oss, bruker vi såkalt SSL-kryptering, et system som i dag også brukes av mange banker, og som gjør at betalingen skjer på sikkert vis. Vårt mål er at du alltid skal føle deg trygg når du bestiller billige flyvninger hos oss!

  1. Billige flyvninger
  1. Billige hoteller
Header
Subject
Body
Footer