Flybilletter


Seat24 formidler billige flybilletter til mer enn 1500 destinasjoner over hele verden. Du bestiller dine billetter sikkert og enkelt på vår nettside. Vår søkefunksjon hjelper deg med å finne det beste alternativet for din reise - det være seg om du søker etter en billig flybillett eller en fleksibel og skreddersydd reise.

Vi samarbeider i dag med ca. 650 flyselskaper over hele verden, og vi evaluerer hele tiden våre samarbeidsprosjekter for å kvalitetssikre og oppfylle våre kunders ønskemål. Vår intensjon er at du som kunde skal bestemme hvor, når og hvordan du vil reise. Ved hjelp av vår søketjeneste kan du enkelt sammenligne priser for ulike avganger og finne flybillettene som passer for akkurat deg. Vi formidler også innenriksflyvninger for deg som er avhengig av å komme deg fra én flyplass til en annen.

Få flybilletten på posten

Mange flyselskaper velger nå å sende ut sine flybilletter elektronisk. Det innebærer at du ikke mottar en fysisk billett før reisen. Dette holder kostnadene nede og muliggjør billige billetter for deg som kunde.
Når du kommer til flyplassen, oppgir du bare bestillingsnummer og drar kontokortet. Vær nøye med å få rede på i hvilken form du får flybillettene før reisen. Informasjon om dette fremgår av bestillingen.

Flybilletter, hotell og leiebil

Vi i Seat24 vil gjerne gjøre alle deler av reisen så behagelig som mulig, og gi deg muligheten til å ordne så mye som mulig i forveien. Derfor kan du forhåndsbestille hotell og leiebiler hos oss. Ved hjelp av vår anvendelige søketjeneste finner du billige hoteller og leiebiler ved reisemålet, og du kan enkelt sammenligne priser og beliggenhet. Bestille gjør du på samme enkle vis som du bestiller flybilletten.


${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer