Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Leiebiler


Seat24 er et reisebyrå på nettet der du kan bestille leiebil, hotell og kjøpe flyreiser. Vi er ett av Nordens ledende reiseselskaper. Vi samarbeider blant annet med Holiday Autos, som formidler leiebiler på ca. 4000 ulike destinasjoner over hele verden. Gjennom oss kan du enkelt leie bil alt hjemmefra, lenge før du lander, og du slipper å begynne å ordne med det når du har kommet frem.

Lei bil hos Seat24

Vi er av den oppfatning at leiebiler - i likhet med reiser og hoteller - skal være prisgunstige og lette å bestille. Uansett hvor du drar eller hva du skal bruke leiebilen til, har vi et rimelig forslag. Du bestiller selv i fire trinn og bestemmer kategori, hentedato og sted; det samme for gjensetting. Du får all informasjon om våre leiebiler - særskilte vilkår, forsikringer, skatter med mer når du bestiller.

Prisgunstig med leiebil

Ettersom Seat24 er på nett, kan vi presse prisene på alle delene av reisen - fra flysetet via hotellet og til prisen på leiebilen. Nesten uansett når og hvor du reiser, finnes det prisgunstige alternativer. Prisen på leiebiler kan være en avgjørende faktor på de stedene hvor drosjereiser ikke er å anbefale eller på de reiser der du må kunne bevege deg fritt over en lengre periode.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer