Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Reiseselskap


Seat24 er et reiseselskap som tror på at det skal være trygt, raskt og enkelt å bestille reiser - det være seg om det gjelder fly, hotell eller leiebil. Derfor er vår søke- og bestillingstjeneste fremfor alt tilpasset reisende som allerede vet hvor de vil dra. Varje dag säljer vi cirka 1000 flygbiljetter med något av de cirka 650 flyselskapene vi samarbeider med verden over. Totalt formidler vårt reiseselskap reiser til mer enn 1500 ulike destinasjoner. Det gjør oss til Skandinavias ledende reisebyrå.

Vår enkle bestillingsfunksjon gir deg muligheten til å velge blant mange forskjellige avganger og sammenligne priser for å kunne finne det perfekte alternativet. Vi er et reiseselskap som også ordner flyvninger innenriks dersom du må reise fra en større flyplass. Vi skreddersyr også inrikesflyvninger i andre land, slik at du kan se flere steder i løpet av besøket.

Ved at vi er et online reisebyrå, kan vi presse prisene mer enn våre konkurrenter med fysiske butikker. Du kan selv søke etter beste pris, destinasjoner og tilbud hos våre flyselskaper. Når du har bestemt deg for hvor du vil dra, ordner du alt via vår enkle og sikre bestilling direkt på vår hjemmeside.

Ikke bare et reisebyrå

Reiseselskapet Seat24 tilbyr innkvartering som passer deg. Her kan du søke blant hoteller på en bestemt destinasjon eller nær en severdighet og senere sammenligne ulike steder og prisklasser. Dersom du vil ha tilgang til bil under hele eller deler av oppholdet, tilbyr vi det, også.

Våre kunder kan bestille leiebil gjennom våre reisebyråer, som har avtale med leiebilfirmaer verden rundt. Vi anbefaler at du leser om det landet du skal reise til i forveien. Langt fra alle land har like godt utbygd infrastruktur som Sverige. Drosje er heller ikke alltid den beste transportmåten i alle land. Da kan leiebil være en bra løsning. Dersom du bestiller bilen via vårt reisebyrå, så kan du være sikker på at den venter på deg når du kommer frem.

Oppdag et reisebyrå med mange muligheter! Seat24 gjør reisen litt lettere.

  1. Reiser
  1. Reiseselskap
Header
Subject
Body
Footer