Billige flybilletter til Kuala Lumpur

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Flyvninger


Med Seat24 kan du bestille flyvning raskt og smidig online. Sammenlign en rekke avganger og priser og finn den perfekte flyvningen for deg. I tillegg til flyvninger kan du senere velge å legge til både hotell og leiebil for å komplettere dine reiseplaner. Takket være våre samarbeidspartnere kan vi gi deg stor valgfrihet - det være seg om du leter etter drømmereisen eller bare vil bestille fly fra A til B.

Seat24 formidler billetter til mer enn 1500 reisemål verden over. Vi samarbeider med 650 av verdens ledende flyselskaper for å kunne gi deg så mange billige alternativer som mulig når du skal bestille flyreiser.

Daglig bestilles omkring 1000 flybilletter via Seat24 Dette gjør oss til et av Skandinavias ledende reiseselskaper på Internett.

Hvordan utføres en slik flybestilling?

Når du har valgt ønsket destinasjon og markert tidsrommet for reisen, får du alle tilgjengelige alternativer. Når du har markert ønsket flyvning og fylt ut alle opplysningene, utføres bestillingen direkte. Billetten bestilles enten som en såkalt e-billett - en elektronisk billett som oppbevares hos flyselskapet - eller som en papirbillett som sendes hjem til deg. Betalingen er trygg og sikker og kan utføres både med direktebankbetaling og med betalings- eller kredittkort. Vi bruker en såkalt SSL-kryptering. Denne krypteringen brukes av de fleste bankene for at betalingen skal bli så sikker som mulig.

Kompletter bestillingen

Når du har bestilt flyvningen, kan du enkelt legge til hotell eller leiebil. Disse bestillingene gjennomføres på samme sikre måte som for flybilletter, og naturligvis samarbeider vi bare med de ledende hotell- og leiebil-leverandørene.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer