Spis og drikk i Madrid

Madrid

Casa Labra, Calle de Tetuán 11. En gammel tapasbar full av stamgjester som er populær blant madrileñerne.
Prisnivå: Billig.

La Panza es Primero
, Calle Libertad 33. Meksikansk restaurant som ofte er fullsatt og har godt rykte. I tillegg til god meksikansk mat kan man naturligvis slå i hjel den tiden man venter på bord med meksikansk øl og tequila.
Prisnivå: Billig.

Botín, Calle de Cucherillos 17. En av de eldste restaurantene i Europa. Botín ble åpnet allerede i 1725 og serverer fortsatt tradisjonell spansk husmannskost. Både helstekt gris og kastiljansk lammestek blir tilberedt i den vedfyrte ovnen.
Prisnivå: Middels.

Gula Gula
, Calle del Infante 5. Her får du servert internasjonal mat helt til klokken tre på natten. Veldesignet, med morsomme salater. Stengt på mandager.
Prisnivå: Middels.

Champagnería Gala, Calle Moratin 22. Katalanske spesialiteter i en frodig bakgård med lysekrone, rikt planteliv og glasstak. Prisgunstig restaurant hvor det serveres paella i tyve forskjellige varianter. Prisnivå: Middels.

Lhardy, Carrera de San Jerónimo 8, Metro Sol. 1800-tallsrestaurant med lysekroner og mørkt trepanel. Franskinspirert kjøkken, men også et naturlig sted for å prøve ut den lokale husmannsgryten cosido madrileño.
Prisnivå: Dyrt
Header
Subject
Body
Footer