2001-12-12 Stockholms Universitet begynner å kjøpe reiser på Internett og undertegner avtale med Seat24

Nå begynner de større organisasjonene for alvor å benytte seg av Internett for å rasjonalisere reiseinnkjøpene sine. Stockholms Universitet har valgt nettreisebyrået Seat24 som sitt e-handelsreisebyrå og inngått en kontrakt med dem. Avtalen, som er en av de første større i nettreisebyråbransjen, gir Stockholms Universitet et enkelt overblikk, uavhengig av flyselskap, over de mest konkurransedyktige prisene til respektive bestemmelsessteder.

Uppsala-bedriften Seat24 har inngått kontrakt med Stockholms Universitet og blitt valgt som deres e-handelsreisebyrå. Avtalen løper fra 01.01. 2002 til 31.12. 2003 med mulighet for et års forlengelse for Stockholms Universitet. Stockholms Universitet kjøper tjenestereiser for ca. 60 millioner kroner per år.

- Tilliten Stockholms Universitet viser Seat24 gjennom denne avtalen, er svært gledelig, sier Ralph Axelson, adm.dir i Seat24. Det er en bekreftelse på at et nettreisebyrå med høy kompetanse kan bli en viktig partner for en større organisasjon i denne nye bransjen. Vår tjeneste, som er fullstendig nøytral når det gjelder flyselskap, tar alltid utgangspunkt i den laveste prisen, selv i forbindelse med eventuelle egne bedriftsunike avtaler. Dette, sammen med vår høye kompetanse innen reiser og lave omkostninger, gir kunden mulighet til å rasjonalisere reiseinnkjøpene betydelig både når det gjelder kostnad og tid.

Seat24, har vokst kraftig siden starten - vekstraten har i snitt vært på 45 % per måned sammenlignet med foregående år. En undersøkelse fra markedsundersøkelsesbyrået Market Watch viser at bestillinger av privatreiser via Internett har økt med 31 % i løpet av et år.

- I de tøffe tidene som råder, ser de fleste selskaper og organisasjoner over sine reiserutiner og kostnader, fortsetter Ralph Axelson. Her er det mye penger å spare. Seat24 tilbyr et viktig komplement til de tradisjonelle reiseinnkjøpssystemene. Vår løsning er enkel og kan realiseres raskt og har derfor raskt innvirkning på kundenes reisekostnader.

Seat24 er et Internett-basert reisebyrå med kontor i Uppsala som tilbyr formidling av flybilletter fra verdens ledende flyselskaper. Seat24 har en svært lett håndterlig søkemotor på hjemmesiden sin som foreslår de rimeligste billettalternativene. Bestilling gjøres direkte på hjemmesiden. Web-området ble lansert i juni 2000 i Sverige og i juni 2001 i Norge. Målet er å etablere seg i resten av Norden i løpet av 2002. Deretter vil et antall markeder i Europa bli bearbeidet, noe som skal ha skjedd innen 2 år. Bak Seat24 står bl.a. Ralph Axelson, adm.dir. med lang erfaring fra ulike stillinger innen reiselivsbransjen, sist som ansvarlig for driften av Carlson Wagonlit Travels forretningsreisebyråer i Skandinavia som sysselsetter 440 personer og har en omsetning på 4 milliarder SEK.

Header
Subject
Body
Footer