2002-03-06 Nettreisebyrået Seat24 nå også i Danmark

Nettreisebyrået Seat24 fortsetter nå sin nordiske ekspansjon og tilbyr sine tjenester også på det danske markedet. På et år har selskapet vokst med flere hundre prosent og er nå blant de ledende svenske nettreisebyråerr.

Seat24, som fortsetter den sterke veksten, går nå videre med sin langsiktige strategi om kontrollert og lønnsomhetsbasert utvidelse. F.o.m. 6. mars tilbyr selskapet tjenestene sine på det danske markedet. Dette etter tilsvarende ekspansjon i det norske markedet på midten av fjoråret.

- For vår del har ettervirkningene etter 11. september heldigvis blitt overvunnet overraskende raskt, og vi har på nytt kunnet registrere en veldig stor økning i bestillingstallene våre, sier Ralph Axelson, adm.dir. for Seat24. Med bakgrunn i den gode utviklingen vi har hatt, er tiden nå inne til å for alvor ta skrittet inn på det danske markedet.

Til tross for undergangsstemningen i reisebransjen etter september i fjor har Seat24 oppnådd en imponerende plass blant nettreisebyråene. Jupiter MMXI, som er den ledende aktøren for målinger og analyser på Internett, presenterte i februar 2002 en ny undersøkelse som viste at Seat24 i januar gikk opp til fjerde plass blant de mest besøkte svenske nettreisebyråer med 54 000 besøkende, foran bl.a. børsnoterte Ticket.

- Det er svært gledelig å se hvor raskt vi har lykkes i å bygge opp stor tillit hos kundene våre, noe som resulterer i gjentatt kontakt og handel, fortsetter Ralph Axelson.

Seat24 er et Internett-basert reisebyrå med kontor i Uppsala som tilbyr formidling av flybilletter fra verdens ledende flyselskaper. Seat24 har en svært lett håndterlig søkemotor på hjemmesiden som foreslår de rimeligste billettalternativene. Bestilling gjøres direkte på hjemmesiden. Web-området ble lansert i juni 2000 i Sverige og i juni 2001 i Norge. Målet er å etablere seg i resten av Norden i løpet av 2002. Deretter vil et antall markeder i Europa bli bearbeidet, noe som skal ha skjedd innen 2 år. Bak Seat24 står bl.a. Ralph Axelson, adm.dir. med lang erfaring fra ulike stillinger innen reiselivsbransjen, sist som ansvarlig for driften av Carlson Wagonlit Travels forretningsreisebyråer i Skandinavia som sysselsetter 440 personer og har en omsetning på 4 milliarder SEK.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer