Billige flybilletter til Kuala Lumpur

2005-09-28 Fremadstormende nettreisebyrå satser på TV.

Seat24 er et av de raskest voksende nettreisebyråene i Norden. Nå satser man på å få ytterligere fart ved hjelp av TV-reklame. De to reklamefilmene som begynner å rulle i helgen, er laget i samarbeid med reklamebyrået Bollplank.

Seat24 er ingen konkurrent til de tradisjonelle reisebyråene, men en enkel og effektiv bestillingstjeneste for flybilletter, hotell og leiebiler. Vi har en nøye utvalgt målgruppe som er vante nettreisebestillere, produktene er tilpasset ut fra deres behov og det er naturligvis også budskapet i reklamefilmene. Det gjør oss unike, sier Marléne Wallberg, markedssjef i Seat24.

Budskapet i filmene er "Billige flybilletter når du vet hvor du vil", og visualiseres med et komisk og underholdende tilsnitt. De to historiene bygger på en konflikt mellom en kvinne og hennes ektemann. Mannen har gått over styr i reiseplanleggingen, mens den tålmodige kvinnen aksepterer hans tvilsomme krumspring til tross for at hun har dem langt opp i halsen. Reklamefilmen utspiller seg på et tidspunkt der begeret er i ferd med å renne over.

Ta kontakt med:

Marléne Wallberg

Markedssjef, Seat24

Telefon: +46 733-128090

E-post:

marlene.wallberg@seat24.se

Pia Hallman

prosjektleder, Bollplank.

Telefon: +46 708-830792

E-post:

pia@bollplank.se

Om Seat24

Et av Nordens største reisebyråer på Internett.

Etablert i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Omsetning 2004 - 196 msek

Estimert omsetning 2005 - 450 msek.

15 000 besøkende hver dag.

Om Bollplank

Reklamebyrå i Uppsala. Arbeidsgruppe: Pia Hallman, prosjektleder; Jacob Bergström, AD; Joakim Berglund, Copy; Mikael Blomkvist, Formgiver; Anna Ohlsson, produksjonsleder. Øvrige kunder: Kumlins Måleri, Klövsjöfjäll, Shimano Nordic Cycle, Carelink, Upplandsbanken.

Header
Subject
Body
Footer